Merhaba, aşağıdaki parçalardan oluşan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Özellikle PSU ve kasa konusunda emin olamadım, göz attıklarımı aşağıya yazdım. Başta PS ve kasa önerisi olmak üzere, sistemde hatalı - eksik olduğunu düşündüğünüz şeyleri, önerilerinizi ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.
GPU: 3060 Ti MSI Gaming X CPU: Ryzen 5 5600. anakart: B550M-E Wi-Fi RAM: G.Skill Ripjaws 16 X 2 (toplam 32 GB) SSD: Kingston 1 TB PCI-e 4.0 PSU: High Power 750W kasa:MSI MAG Forge M100a mATX veya MSI MAG Forge 101m ATX
Merhaba, aşağıdaki parçalardan oluşan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Özellikle PSU ve kasa konusunda emin olamadım, göz attıklarımı aşağıya yazdım. Başta PS ve kasa önerisi olmak üzere, sistemde hatalı - eksik olduğunu düşündüğünüz şeyleri, önerilerinizi ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.
GPU: 3060 Ti MSI Gaming X CPU: Ryzen 5 5600. anakart: B550M-E Wi-Fi RAM: G.Skill Ripjaws 16 X 2 (toplam 32 GB) SSD: Kingston 1 TB PCI-e 4.0 PSU: High Power 750W kasa:MSI MAG Forge M100a mATX veya MSI MAG Forge 101m ATX
Teşekkürler hocam, inceleyeyim. İlk aşamada almasam sıkıntı olur mu, eğer gerekirse sonradan ekleyebilirim. Ayrıca PSU ve Kasa konusunda tavsiyeniz var mıdır, konuda belirttiklerim iyi midir?
Teşekkürler hocam, inceleyeyim. İlk aşamada almasam sıkıntı olur mu, eğer gerekirse sonradan ekleyebilirim. Ayrıca PSU ve Kasa konusunda tavsiyeniz var mıdır, konuda belirttiklerim iyi midir?
Bu şekilde toplamaktansa hazır sistem bakmanız bütçe olarak daha uygun olacaktır.Bütçenize göre daha üst seviye de sistemler toplanabilir. Depolama işlemci vb.
Bu şekilde toplamaktansa hazır sistem bakmanız bütçe olarak daha uygun olacaktır.Bütçenize göre daha üst seviye de sistemler toplanabilir. Depolama işlemci vb.
Teşekkürler, ama bir miktar incelediğim kadarıyla hazır sistemler ilk bakışta iyi gözükse de genelde bir iki parçasında eksikler oluyor. Örneğin ekran kartı olarak 3060 Ti var ama markası Palit, ben almışken kaliteli almak istediğim için MSI istiyorum. Bu tarz ufak farklardan dolayı ucuza kaçmak yerine sağlam olmasını istiyorum. Benim listelediğim kalitede parçalar sunup daha ucuz olan bir hazır sistem biliyorsanız incelerim teşekkür ederim.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Tavsiyeler için teşekkürler, fakat:
- işlerim dolayısıyla ekran kartımın NVidia olması gerekiyor. Buna uyan attığınız tek sistemde de 3060 Ti modeli Palit, bunun yeirne daha sağlam olan MSI tercih etmek istiyorum. Bu aşama için kaliteli olması, bir miktar fiyat farkından daha önemli benim için.
- Anakartta wifi, bluetooth ve 2 adet m2 ssd portu olması önemli.
Bu yüzden sistem tam karşılamıyor isteğimi. Güvenilir markalardan 32 GB Ram, 1 TB PCIe 4.0 SSD ve yukarıdaki bahsettiğim şartlara uygun bir hazır sistem biliyorsanız iletebilirseniz çok memnum olurum. Yoksa ayrı toplamam gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD ve kasayı güncelledim. Bu sistemi toplamayı düşünüyorum son olarak. Düzeltilmesi gereken bir şey var mıdır? Kasa - anakart - PSU uyumlu mudur büyüklük, soğutma, güç vb bakımından?
GPU: 3060 Ti MSI Gaming X CPU: Ryzen 5 5600. anakart: B550M-E Wi-Fi RAM: G.Skill Ripjaws 16 X 2 (toplam 32 GB) SSD:MSI 500 GB M.2 PCI-e 4.0 ve Kingston 1 TB M.2 PCIe 3.0 PSU: High Power 750W kasa:MSI MAG Forge M100a mATX