BLADE-TUF3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-TUF3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
İşlemciyi 5600 yaptım SSDyi kingston 1tb yaptım ramleri xpg yaptım kasayı GT301 yaptım. Anakartı ne yapmalıyım sizce? Ek olarak 8gblık 2 tane daha xpg ram alacağım toplam bütçe 26 bin. B550-M alırsam stok fanda sığmıyor 32GB 4x8 ram. Se214Xt alacağım için sığmaz diye korkuyorum sizce X470-Plus mı yapmalıyım ATX olduğu için. Öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler. (dediğim gibi B550-M alırsam 25 binden biraz az oluyor)
1030 u oyle bi savundunki sanki adamlar cok sevdiği için kulanıyor 1030Ben mi yazdım onu dostum
arkadaşın bütün mesajlarını reportluyorum bi tane doğru info yokniye gerçekler canınımı yaktı
alacaksan işlemciyi ryzen 5 5600e yükselt 5500 ile darboğaz yaparBLADE-TUF3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-TUF3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
İşlemciyi 5600 yaptım SSDyi kingston 1tb yaptım ramleri xpg yaptım kasayı GT301 yaptım. Anakartı ne yapmalıyım sizce? Ek olarak 8gblık 2 tane daha xpg ram alacağım toplam bütçe 26 bin. B550-M alırsam stok fanda sığmıyor 32GB 4x8 ram. Se214Xt alacağım için sığmaz diye korkuyorum sizce X470-Plus mı yapmalıyım ATX olduğu için. Öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler. (dediğim gibi B550-M alırsam 25 binden biraz az oluyor)
kardeşim kendim bizzat yaşadım nereden biliyorsun olmadıgını kaç kere nvidia kullandında konusuyonarkadaşın bütün mesajlarını reportluyorum bi tane doğru info yok
Uyari yemen senin icin bir kanit niteligi tasimiyor mu?Bilgin olmadigi konularda fikrinde olmasinkardeşim kendim bizzat yaşadım nereden biliyorsun olmadıgını kaç kere nvidia kullandında konusuyon
gayet kullandım gozumle gordum hala inkar ediyorsun kardeşim birde report atıyo sanki umrumda reportlamanUyari yemen senin icin bir kanit niteligi tasimiyor mu?Bilgin olmadigi konularda fikrinde olmasin
Kardesim sorunlu musun?guncelleme ile nasil yavaslatsin karti istedigin an eski surucuye gecirebilitsin ne sacma seyler iddia ediyorsungayet kullandım gozumle gordum hala inkar ediyorsun kardeşim birde report atıyo sanki umrumda reportlaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanıt falanda tasımaz belki sen gibi nvidia fanboylarıdırda uyraı vermişlerdir olamazmı yani techopat forumda yeni inteller kötü demekle aynı şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
forzada 130 alması gereken pc 100 fps alıyor daha ne diyeyim sana görmüyorsan yapacak bir şey yok