Toplamada parçaları siz teker teker alıp montajlayacaksınız. Hazır sistemde sitelerin yaptığı sistemleri almak zorundasınız. çoğu sitede adam akıllı konfigürasyon seçenekleri yok. ama toplamada istediğiniz parçaları indirimle kovalayarak alabilirsiniz.Toplama ile Hazır Sistem farkı nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben dert etmiyorum. Sağlam ayarlarla gayet hoş görüntüler alabiliyorum. RDR2'yi Ultrada 30fps oynamıştım gayet hoştu.
Valla bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Açıkcası toplamak daha uzun sürer gibi.Toplamada parçaları siz teker teker alıp montajlayacaksınız. Hazır sistemde sitelerin yaptığı sistemleri almak zorundasınız. çoğu sitede adam akıllı konfigürasyon seçenekleri yok. ama toplamada istediğiniz parçaları indirimle kovalayarak alabilirsiniz.
Montajlama işini tanıdık birinede yaptırabilirsiniz.
Toplamak emin olun eğlencelidir. zaten en çok bakacağınız şey ekran kartı olacak. iyi bir ekran kartı bulduktan sonra her şey çorap söküğü gibi gelir.Valla bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Açıkcası toplamak daha uzun sürer gibi.
Yurtdışından getirtmek daha pahalıya patlamıyor mu ?Toplamak emin olun eğlencelidir. zaten en çok bakacağınız şey ekran kartı olacak. iyi bir ekran kartı bulduktan sonra her şey çorap söküğü gibi gelir.
Foruma çokca bakmanızı öneririm. amazon de, it, es, jp vb yerlerde ekran kartları uygun fiyatla sürekli paylaşılıyor.
Çok da uğraşmak istemiyorum yani şöyle 1 bilemedin 2 haftaya hallolmuş olacak şekildeYurtdışından getirtmek daha pahalıya patlamıyor mu ?
Hayır. dediğim gibi 13500'e alanlar var. hatta forumda bir tane manyak 5000 tl'ye RTX 2060 felan buluyor sürekli. indirim kuponu olayıda var ama nasıl işliyor bilmiyorum.Yurtdışından getirtmek daha pahalıya patlamıyor mu ?
Şimdi baktım da rtx3060ti için 13bin civarındaHayır. dediğim gibi 13500'e alanlar var. hatta forumda bir tane manyak 5000 TL'ye RTX 2060 felan buluyor sürekli. indirim kuponu olayıda var ama nasıl işliyor bilmiyorum.
İşte indirim yakalamak lazım. Mesela Gaming.gen mağazası açılış indirimlerinde 11500 TL'ye felan RTX 3070 vardı.Şimdi baktım da rtx3060ti için 13bin civarında
Performanslı şekilde kullanabilmesi için 11400 altına düşmemesi lazım. Ancak mantıklı olmaz. Dengeli bir sistem daha iyi olur.Siz hazır sistem mi arıyorsunuz? çünkü hazır sistem arıyorsanız işlemcileri güçlü işlemciler olacağı için adam akıllı bir şey bulamazsınız. ama toplama alırsanız i3 10100F+RTX 3070-3070Ti bile yapılabilir. 4K'da oynayacağınız için darboğaz yapacağını sanmıyorum ama tam bir bilgim yok. hiç deneyen görmedim. @RevDeisDou @f0ze sizce öyle bir şey yapılabilir mi? yoksa saçma mı olur?