Neler Yeni

3060 vs 3060Ti (2022)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Fiyat farkı performans farkından fazla ise 3060 alın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Toplama ile Hazır Sistem farkı nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dert etmiyorum. Sağlam ayarlarla gayet hoş görüntüler alabiliyorum. RDR2'yi Ultrada 30fps oynamıştım gayet hoştu.
Toplamada parçaları siz teker teker alıp montajlayacaksınız. Hazır sistemde sitelerin yaptığı sistemleri almak zorundasınız. çoğu sitede adam akıllı konfigürasyon seçenekleri yok. ama toplamada istediğiniz parçaları indirimle kovalayarak alabilirsiniz.
Montajlama işini tanıdık birinede yaptırabilirsiniz.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Toplamada parçaları siz teker teker alıp montajlayacaksınız. Hazır sistemde sitelerin yaptığı sistemleri almak zorundasınız. çoğu sitede adam akıllı konfigürasyon seçenekleri yok. ama toplamada istediğiniz parçaları indirimle kovalayarak alabilirsiniz.
Montajlama işini tanıdık birinede yaptırabilirsiniz.
Valla bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Açıkcası toplamak daha uzun sürer gibi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Valla bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Açıkcası toplamak daha uzun sürer gibi.
Toplamak emin olun eğlencelidir. zaten en çok bakacağınız şey ekran kartı olacak. iyi bir ekran kartı bulduktan sonra her şey çorap söküğü gibi gelir.
Foruma çokca bakmanızı öneririm. amazon de, it, es, jp vb yerlerde ekran kartları uygun fiyatla sürekli paylaşılıyor.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Toplamak emin olun eğlencelidir. zaten en çok bakacağınız şey ekran kartı olacak. iyi bir ekran kartı bulduktan sonra her şey çorap söküğü gibi gelir.
Foruma çokca bakmanızı öneririm. amazon de, it, es, jp vb yerlerde ekran kartları uygun fiyatla sürekli paylaşılıyor.
Yurtdışından getirtmek daha pahalıya patlamıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok da uğraşmak istemiyorum yani şöyle 1 bilemedin 2 haftaya hallolmuş olacak şekilde

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hayır. dediğim gibi 13500'e alanlar var. hatta forumda bir tane manyak 5000 tl'ye RTX 2060 felan buluyor sürekli. indirim kuponu olayıda var ama nasıl işliyor bilmiyorum.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Hayır. dediğim gibi 13500'e alanlar var. hatta forumda bir tane manyak 5000 TL'ye RTX 2060 felan buluyor sürekli. indirim kuponu olayıda var ama nasıl işliyor bilmiyorum.
Şimdi baktım da rtx3060ti için 13bin civarında

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şimdi baktım da rtx3060ti için 13bin civarında
İşte indirim yakalamak lazım. Mesela Gaming.gen mağazası açılış indirimlerinde 11500 TL'ye felan RTX 3070 vardı.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Siz hazır sistem mi arıyorsunuz? çünkü hazır sistem arıyorsanız işlemcileri güçlü işlemciler olacağı için adam akıllı bir şey bulamazsınız. ama toplama alırsanız i3 10100F+RTX 3070-3070Ti bile yapılabilir. 4K'da oynayacağınız için darboğaz yapacağını sanmıyorum ama tam bir bilgim yok. hiç deneyen görmedim. @RevDeisDou @f0ze sizce öyle bir şey yapılabilir mi? yoksa saçma mı olur?
Performanslı şekilde kullanabilmesi için 11400 altına düşmemesi lazım. Ancak mantıklı olmaz. Dengeli bir sistem daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,823
Üyeler
163,559
Son üye
Terzi71
Top Bottom