Neler Yeni

Çözüldü✓ 3060lI SİSTEM TOPLICAM YARDIM EDİN LÜTFEN

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
Bütçe
18000
3060 lı sistem toplıcam ama önceliğim bilindik ve kaliteli markalar olması işlemci i5 12400f ve ryzen 5 5600 arasında kaldım ama en mantıklısı i5 geldi
https://www.itopya.com/vok-birthday_h23003 İşlemci i5 (ssd yi kingston yapmak istiyorum ama seçeneklerde yok)
https://www.itopya.com/atlas-pro_h20452 İşlemci i5 ssd kingston ram gskillz
https://www.itopya.com/alpha-wolf_h23170 işlemci i5 ramler gskillz ssd kingston
Şu şekilde 3 adet sistem topladım aynı fiyat bandında gigabyte 3060ti lı sistem toplayabiliyorum ama gigabyte hakkında çok bir bilgim yok kullanan varsa lütfen bilgilendirsin siz olsanız bu fiyat bandında ne alırdınız ?

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siteyi ilk defa duydum ve fiyat normal piyasadan çok çok aşağı geldi bilemedim açıkçası bu attığım sistmlere ne dersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet
siteyi ilk defa duydum ve fiyat normal piyasadan çok çok aşağı geldi bilemedim açıkçası bu attığım sistmlere ne dersin
her şey güvenilir böyle 4 5 farklı sistemi var buralardada çok tavsiye ediliyor stoklar bitiyor yavaş yavaş 4070ini alicaktim stok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Eagle modelinde ısınma problemi var
2 ve 3 te benim attığımla eşdeğer kalite ve fiyat olarak ama benimki 3060 ti onlar 3060

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey güvenilir böyle 4 5 farklı sistemi var buralardada çok tavsiye ediliyor stoklar bitiyor yavaş yavaş 4070ini alicaktim stok bitti

1- Eagle modelinde ısınma problemi var
2 ve 3 te benim attığımla eşdeğer kalite ve fiyat olarak ama benimki 3060 ti onlar 3060
gamingen ile çok sorun yaşayan var bilemedim açıkçası

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
güzel sistem hocam bütçeniz varsa anakart asus prime b660m-k ve ssd 1tb kıngstonda yapmanızı öneririm.
anakartın çift ssd slotu yanında farkı nedir acaba

değecek bir sistem ise o fiyatlara çıkabilirim yani benim istediğim bilindik ve kaliteli marka olması asus olması öncelik aynı sistemi daha ucuzada toplayabiliyom ama öncelik kalite

arturo

80+ Silver
anakartın çift ssd slotu yanında farkı nedir acaba

değecek bir sistem ise o fiyatlara çıkabilirim yani benim istediğim bilindik ve kaliteli marka olması asus olması öncelik aynı sistemi daha ucuzada toplayabiliyom ama öncelik kalite
hocam attığım sistem gayet kaliteli

Top Bottom