Neler Yeni

Çözüldü✓ 3060lI SİSTEM TOPLICAM YARDIM EDİN LÜTFEN

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
Bütçe
18000
3060 lı sistem toplıcam ama önceliğim bilindik ve kaliteli markalar olması işlemci i5 12400f ve ryzen 5 5600 arasında kaldım ama en mantıklısı i5 geldi
https://www.itopya.com/vok-birthday_h23003 İşlemci i5 (ssd yi kingston yapmak istiyorum ama seçeneklerde yok)
https://www.itopya.com/atlas-pro_h20452 İşlemci i5 ssd kingston ram gskillz
https://www.itopya.com/alpha-wolf_h23170 işlemci i5 ramler gskillz ssd kingston
Şu şekilde 3 adet sistem topladım aynı fiyat bandında gigabyte 3060ti lı sistem toplayabiliyorum ama gigabyte hakkında çok bir bilgim yok kullanan varsa lütfen bilgilendirsin siz olsanız bu fiyat bandında ne alırdınız ?

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siteyi ilk defa duydum ve fiyat normal piyasadan çok çok aşağı geldi bilemedim açıkçası bu attığım sistmlere ne dersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet
siteyi ilk defa duydum ve fiyat normal piyasadan çok çok aşağı geldi bilemedim açıkçası bu attığım sistmlere ne dersin
her şey güvenilir böyle 4 5 farklı sistemi var buralardada çok tavsiye ediliyor stoklar bitiyor yavaş yavaş 4070ini alicaktim stok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Eagle modelinde ısınma problemi var
2 ve 3 te benim attığımla eşdeğer kalite ve fiyat olarak ama benimki 3060 ti onlar 3060

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey güvenilir böyle 4 5 farklı sistemi var buralardada çok tavsiye ediliyor stoklar bitiyor yavaş yavaş 4070ini alicaktim stok bitti

1- Eagle modelinde ısınma problemi var
2 ve 3 te benim attığımla eşdeğer kalite ve fiyat olarak ama benimki 3060 ti onlar 3060
gamingen ile çok sorun yaşayan var bilemedim açıkçası

MayCynEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Sayılır
güzel sistem hocam bütçeniz varsa anakart asus prime b660m-k ve ssd 1tb kıngstonda yapmanızı öneririm.
anakartın çift ssd slotu yanında farkı nedir acaba

değecek bir sistem ise o fiyatlara çıkabilirim yani benim istediğim bilindik ve kaliteli marka olması asus olması öncelik aynı sistemi daha ucuzada toplayabiliyom ama öncelik kalite

arturo

80+ Silver
anakartın çift ssd slotu yanında farkı nedir acaba

değecek bir sistem ise o fiyatlara çıkabilirim yani benim istediğim bilindik ve kaliteli marka olması asus olması öncelik aynı sistemi daha ucuzada toplayabiliyom ama öncelik kalite
hocam attığım sistem gayet kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,386
Üyeler
165,810
Son üye
aaa-kabal
Top Bottom