ottoyusuf
80+
Dahası
Özelden yazabilirsin kardeşim.Ankara içi satacak varsa alabilirim
Özelden yazabilirsin kardeşim.Ankara içi satacak varsa alabilirim
Aynen öyle kardeşim sabah şansını denemeni isteriminternetten almayı denedim ilk etapta onda da saçma bir şekilde başka sistemi verdi bana site modartı sepeti attığım halde saat 19.30 oldu o ara 20.00'da kapanıyor diye çıkmadım yola sen ordayken stok vardı yani daha sabaha kalmış olabilir diyorsun değil mi
*Kodlar stoklarla sınırlı olup son kullanım tarihi 28 Şubat 2023’tür. Kodun kullanım şartları ve kampanyaya katılım koşulları www.nvidia.com/tr-tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.Faturayla 15 gün sonra kod alınabilir. Yani 12 Şubat'ta felan. Kod son kullanma tarihi 8 Şubat diye biliyorum
Yav knka sen kullanıcı mısın önce onu söyleYaw tekrar iptal ettirdim sistemi vatanın kafam allak bullak oldu yaw Abdullah reis'te PC çıkarıyor
peki teşekkür ederim.Aynen öyle kardeşim sabah şansını denemeni isterim
asdıjkldghasuıohdgasIPFJDASHGUIOPASDFGHUIOSDFGHUIOSDFYHIOPSDKGJSDOPFGKHSDFOPGLUIJERYHGPIOUSDFUHJGPUIODFHGJPIOQUAREYGHIPADFUGHUIPADFGHFUIOPADGHFIOPadughbğsfdruıopaghasdfşupoıgheasdfpouıghdf0ıpughASDOI0YUGFHIOPuhsdfğıophjvuıopsdghhahah gorucez kım pişman olucak , bu verdıgınız paraya ben 4090 sıtem toplayıp buraya senı etıketlıyecegım
2.yi de patlattın mı mağazadanYav knka sen kullanıcı mısın önce onu söyle
15 e bulmaya çalışıyorum birinden2.yi de patlattın mı mağazadan
Nassı ya, sen bunları kaçtan vereceksin15 e bulmaya çalışıyorum birinden
Yaw sen bilmiyormusun beni aaaaa kullanıcı+ satıcı diyelimYav knka sen kullanıcı mısın önce onu söyle