whisper snow
80+ Silver
Evet ilk denemem de başarısız oldum fakat ikincide alabildim çok şükür fakat ram değiştirdilerne demek alabildin mi![]()
Evet ilk denemem de başarısız oldum fakat ikincide alabildim çok şükür fakat ram değiştirdilerne demek alabildin mi![]()
hahah gorucez kım pişman olucak , bu verdıgınız paraya ben 4090 sıtem toplayıp buraya senı etıketlıyecegımöyle 1 2 ay sonra 20k olucak bunlar pişman olcaksınız
Kanka seçim yaklaşıyor dolar firliycak hatta 1 sene sonra bu fiyatlara GPU bile almiycazhahah gorucez kım pişman olucak , bu verdıgınız paraya ben 4090 sıtem toplayıp buraya senı etıketlıyecegım
150 lira ek ücret oitopyada deneme sürümüyle windows yüklü geliyo
Troll değildi bu arada...Trollse komik, değilse daha komik bir yorum olduğu için pek bir şey diyesim gelmedi.
daha önceki sistemlerimde 150tl ek ücret vermedim hepsi windows kurulu geldi150 lira ek ücret o
Ben mağazadan aldım 150 verdim ,hem Windows yükleyecek hem test yapacaklarda
daha önceki sistemlerimde 150tl ek ücret vermedim hepsi windows kurulu geldi
hahah gorucez kım pişman olucak , bu verdıgınız paraya ben 4090 sıtem toplayıp buraya senı etıketlıyecegım
dostum acıbademden almışsın stok durumu ne durumdaydı pendikten gelemedim saat 20.00'de kapanıyor diye yarın sabah alınır mı erkenden ?Ben mağazadan aldım 150 verdim ,hem Windows yükleyecek hem test yapacaklar
Bende kaynarcadan gittim aldım kardeşim ,açılışa gidersen alabilirsin sanırım yadostum acıbademden almışsın stok durumu ne durumdaydı pendikten gelemedim saat 20.00'de kapanıyor diye yarın sabah alınır mı erkenden ?
internetten almayı denedim ilk etapta onda da saçma bir şekilde başka sistemi verdi bana site modartı sepeti attığım halde saat 19.30 oldu o ara 20.00'da kapanıyor diye çıkmadım yola sen ordayken stok vardı yani daha sabaha kalmış olabilir diyorsun değil miBende kaynarcadan gittim aldım kardeşim ,açılışa gidersen alabilirsin sanırım ya
Yaw tekrar iptal ettirdim sistemi vatanın kafam allak bullak oldu yaw Abdullah reis'te PC çıkarıyorGençler size ufak tüyü önümüzdeki 2_3 ay içinde baya sistem geliyor