KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
enayi.aviSiyasete gelmedi. "Her fırsatta Türkiye'de yaşıyoruz demeyin" diyen sensin.
oynat bakalım!
enayi.aviSiyasete gelmedi. "Her fırsatta Türkiye'de yaşıyoruz demeyin" diyen sensin.
Daha adamın ne yazdığından haberin yok. Cahil seni.bayılıyorum sizin gibi kıt görüşlülere ekran kartı ucuza çıktı bu iyi brşey diyoruz halen eğitim zırvalıyosun
bütün konuyu okudum ama senin gibi saçma yorum yapmadımDaha adamın ne yazdığından haberin yok. Cahil seni.
Yav kanka raporla geç şunu TÜRKİYE'de yAşAm KaLiTeSİ yĞĞKKK diyor imzasındaki sisteme bakenayi.avi
oynat bakalım!
Senin onu demen benim ülke durumunu anlatmama yol açtı. Anladın mı ? Anlamazsın. Çünkü no brain low IQ sürüsünüz. " OHhOoo MoRq 3000 LoW FiYat HemeN HerKesle KavGa EdeM". ( Tartıştığı kişinin 3000 serisi kart alacağından haberi yoktur )Ee tamam? Türkiye'de vergiler fazla tamam ama 500 dolarlık ürüne her şey dahil 4805 lira denmiş sen hala tatava yapıyosun? vergi düşük oluncada memnun degılsınki
Yav kanka raporla geç şunu TÜRKİYE'de yAşAm KaLiTeSİ yĞĞKKK diyor imzasındaki sisteme bak
o kadar diyoruz 30xx çıkacak 20xx almayın! diye halen alıyorlar sonraYav kanka raporla geç şunu TÜRKİYE'de yAşAm KaLiTeSİ yĞĞKKK diyor imzasındaki sisteme bak
İşte adam gibi adam be sonunda"Şuanda birisine 5K'ya ekran kartımı satabilirim ama satmıyacağım."dan sonrasını okumadım. Şuan 2080Ti kartlar ikinci elde 5K-6K'ya alıcı buluyor
Satmalı mıyım sence ama daha bir sürü masraf olucak bana?"Şuanda birisine 5K'ya ekran kartımı satabilirim ama satmıyacağım."dan sonrasını okumadım. Şuan 2080Ti kartlar ikinci elde 5K-6K'ya alıcı buluyor
Benim de almamak için birkaç nedenlerim var.
1-Daha 6 ay önce sistem topladım ve RTX 2070 SUPER kullandım.
Bu kadar, ekran kartını alamayacağım için o ekran kartı bana göre dünyanın en kötü ekran kartıdır .
Kendi kıçını avut sen ancaenayi.avi
oynat bakalım!
Saçmalık nerde anlatsana birazbütün konuyu okudum ama senin gibi saçma yorum yapmadım
ADAMSIN!"Şuanda birisine 5K'ya ekran kartımı satabilirim ama satmıyacağım."dan sonrasını okumadım. Şuan 2080Ti kartlar ikinci elde 5K-6K'ya alıcı buluyor