1.sı high power hiç duymadım kalitelimi patlama olayı falan olmasın formumda birinin geçenlerde firisby psu patlamışİşlemci olarak ne kullanacaksın?
MWE White 650 gibi bir PSU ile de sorunsuz kullanırsın ama ben Performance GD 750 gibi düzgün bir PSU öneriyorum.
High Power güvenebileceğin bir markadır, kısa kesiyorum.1.sı high power hiç duymadım kalitelimi patlama olayı falan olmasın formumda birinin geçenlerde firisby PSU patlamış
Ryzen 7 3700X olabilir evet.2 bende bilmiyorum işlemci nekullanacam forumda sorduğumda ryzen 7 3700X önerdiler ona da öneri yapabilirsin
High Power PSUları bazen ses yapıyor.High Power güvenebileceğin bir markadır, kısa kesiyorum.
Ryzen 7 3700X olabilir evet.
ben çünkü 6 ay kadar hd de kullanacağım darboğaz olmasını istemiyorum daHigh Power güvenebileceğin bir markadır, kısa kesiyorum.
Ryzen 7 3700X olabilir evet.
3700X ile 2K da kullanman gerekecek yalnız.1.sı high power hiç duymadım kalitelimi patlama olayı falan olmasın formumda birinin geçenlerde firisby PSU patlamış
2 bende bilmiyorum işlemci nekullanacam forumda sorduğumda ryzen 7 3700X önerdiler ona da öneri yapabilirsin
ses önemli değil en fazla ne kadar ses yapabilir kiHigh Power PSUları bazen ses yapıyor.
Eco modelleri onlar, her model değil.High Power PSUları bazen ses yapıyor.
eğer 1080 p de kullanırsam dar boğaz yaparsa işlemciye hasar verir mi yoksa sadece fps drop falan mı olur3700X ile 2K da kullanman gerekecek yalnız.
High Power bir zamanlar Thermaltake in PSU larını üretiyordu.
Şu an hala PSU da çok iyi olan markaların PSU larını da üretiyor
FPS drop olacağını sanmam, işlemciye de bir zararı yok ama tam performans alamazsıneğer 1080 p de kullanırsam dar boğaz yaparsa işlemciye hasar verir mi yoksa sadece fps drop falan mı olur
önemli değil bir kaç aya 2 k alırım zatenFPS drop olacağını sanmam, işlemciye de bir zararı yok ama tam performans alamazsın
o zaman sıkıntı yok. 3070 çıkınca konu açarsınız yardımcı oluruzönemli değil bir kaç aya 2 k alırım zaten