Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Evet.xt olan modeli değil hocam normal 6800
Mesaj otomatik birleştirildi:
6700xt de demi durum aynı hocam
Evet.xt olan modeli değil hocam normal 6800
6700xt de demi durum aynı hocam
Ne kadar daha ucuz?fiyat farkı var hocam 6800 daha ucuz
dlss de 2.0 güncellemesinin ardından bugünkü haline geldi. fidelty fx de gelişecektir. bugün için sorarsan evet dlss daha iyi.Hocam yapma etme. Testler var. Almanya ve usa. Adamlar resmen fiasko diyor. Kalitesi baya kötü.
Sol Nvidia
O zaman 6800 alın yani ben 6800 alırdımarada 2k fark var hocam 3070 bütçemi zorluyor ama 6800 ü alabilirim
bu testde fark çok gözüküyor hocam
Daha güzel olaylar var. Dlss 2.1 tez zamanda gelicek. Bide Windows 11 sayesinde api level yükselicek. Burdada tAm Nvidia Technology power boost görücekdlss de 2.0 güncellemesinin ardından bugünkü haline geldi. fidelty fx de gelişecektir. bugün için sorarsan evet dlss daha iyi.
evet hocamSıfır mı alıcaksınız
daha satışa çıkmadı ki ne zaman satışa çıkıcak 3070 ti hocam3070 ti bakın hocam fiyatı tam ne olur bilmiyorum ama amd nin teknolojileri daha yeni o yüzden nvdia bir adım önde şimdilik
Yerinizde olsam sahibinden.com dan bakarım yurtdışı sıfır kutu 6800XT bulabilirseniz alın benceevet hocam
daha satışa çıkmadı ki ne zaman satışa çıkıcak 3070 ti hocam
yani sonuç olarak bunlar gelişebilen teknolojiler. fidelity fx de bu günkü halinin üzerine koyarak gelişecektir. gerçi biraz geriden başladı bu teknoloji için. geliştirmek için nvidiadan daha çok çalışması lazım.Daha güzel olaylar var. Dlss 2.1 tez zamanda gelicek. Bide Windows 11 sayesinde api level yükselicek. Burdada tAm Nvidia Technology power boost görücek