fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,064
RAM modüllerin de arızalı. Xmp açınca boot etmiyorsa arızalı demektir
Yaptım 3600mhz cl 14 olarak gözüküyor.Ramlerin xmp te çalısmıyor işte problem o. Yaptıgın zaman tekrar aynısı olcak![]()
3600mhz gözüküyor şu an sorun olmadı.RAM modüllerin de arızalı. Xmp açınca boot etmiyorsa arızalı demektir
Kendin elle mi ayarladın mhz yiYaptım 3600mhz cl 14 olarak gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3600mhz gözüküyor şu an sorun olmadı.
3600 cl14 olması imkansız ram modelin ne?Hayır Dcop diye bi seçenek vardı onu seçince kendi direkt o mhzye aldı.
İmkansız değil benim ram zaten normali o. Gskill trident rolyal elite modeli 3600 cl 14 14 14 yazıyor hatta biosta.3600 cl14 olması imkansız ram modelin ne?
nerden aldın ramleri
İtopyadan3600 cl14 olması imkansız ram modelin ne?
nerden aldın ramleri
Docp dediğim olay bu şekilde
Oc yapmiyorsan 800 liralik ramden farki yok ramlerinin. Niye agresiflestin knksEvet 5000 TL verdim 2*16 ram için iyikide vermişim o parayı gayette memnunum kardeşim???
Neden o ramlere 5000 lira verdin cidden kazıklanmışsınAgresifleşecek bir durum yok kral soruların anlamsız geldi sadece![]()
Ayrıca mevcut ramlerimi 800 liralık ramle eşdeğer tutmanda çok garipOc yapmiyorsan 800 liralik ramden farki yok ramlerinin. Niye agresiflestin knks
3600mhz hızda cas deperi 14 olan bir rami kullanmayı deneyimlediğin vakit kazıklanmamış oldupumu anlayacağın günlerinin bir an önce gelmesini canı gönülden temenni ediyorumNeden o ramlere 5000 lira verdin cidden kazıklanmışsın
Ben ramlerimi 3800 MHz CL 14 kullanıyorum üstelik 5000 lira değillerAyrıca mevcut ramlerimi 800 liralık ramle eşdeğer tutmanda çok garip
3600mhz hızda cas deperi 14 olan bir rami kullanmayı deneyimlediğin vakit kazıklanmamış oldupumu anlayacağın günlerinin bir an önce gelmesini canı gönülden temenni ediyorum![]()