Yap da izleyelimOc yapmadım henüz yalnız...
Gövde gösterisi yapmaya niyetim yok. Amacım buda değil. Sen bahsettiğin değerlerde ve daha ucuza kullanıyorsan ne mutlu sana.Keyfine bak tadını çıkar kralDaha iyi ve ucuzları senin olsunYap da izleyelim
Daha DOCP yerine dcop yazıyorsanız zaten muhtemelen OC yapsanızda fark olmaz. Ayrıca arkadaşlar gayet haklı. XMP/D.O.C.P ayarında kullanacaksan zaten 800 liralık bellekten hiçbir farkı yok hatta geri düşer. Siz sanırım kendinizi avutuyorsunuz.Oc yapmadım henüz yalnız...
Sende haklısın kral eyvallah Yazım hatası olmuş düzelttiğin için teşekkür ederim. Sizin gibi yüksek rütbeli üstatlardan öğreneceğiz bu işi zamanla.Ne demiş şair bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpyapıcı yaklaşımın içinde ayriyetten teşekkür ederimDaha DOCP yerine dcop yazıyorsanız zaten muhtemelen OC yapsanızda fark olmaz. Ayrıca arkadaşlar gayet haklı. XMP/D.O.C.P ayarında kullanacaksan zaten 800 liralık bellekten hiçbir farkı yok hatta geri düşer. Siz sanırım kendinizi avutuyorsunuz.
Bence siz bir an önce o bellekleri bir şey yapıp iade etmeye bakın. Şahsen ben o fiyatı versem 30 gün uyuyamam. Sizin adınıza söylüyorum tabii çok da umurum da değil. Aradaki farkla ekran kartı belki 3080Ti bile yapılabilirdi. RAM' den 100 kat etkili olurdu.Sende haklısın kral eyvallah Yazım hatası olmuş düzelttiğin için teşekkür ederim. Sizin gibi yüksek rütbeli üstatlardan öğreneceğiz bu işi zamanla.Ne demiş şair bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpyapıcı yaklaşımın içinde ayriyetten teşekkür ederim
ABİ SENİN NİYE TEK GÖZÜN VARBence siz bir an önce o bellekleri bir şey yapıp iade etmeye bakın. Şahsen ben o fiyatı versem 30 gün uyuyamam. Sizin adınıza söylüyorum tabii çok da umurum da değil. Aradaki farkla ekran kartı belki 3080Ti bile yapılabilirdi. RAM' den 100 kat etkili olurdu.
Sorularım anlamsız geldi ama çözümü sayemde yaptın LMAOAgresifleşecek bir durum yok kral soruların anlamsız geldi sadece
2 tane var sadece dip dibe.ABİ SENİN NİYE TEK GÖZÜN VAR
cyclops'a benziyosun abi2 tane var sadece dip dibe.
Ne abisi yacolosusa benziyosun abi
Hava atma laBen ramlerimi 3800 MHz CL 14 kullanıyorum üstelik 5000 lira değiller