Neler Yeni

3070 ti furmark testi iyi mi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,565
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Reis ben anlamam. Çekirdek frekansıyla oynamış sıcaklık az olsun diye mi öyle mi anlamalıyım
Bilemem. Sistemde aşırı düşük bir işlemci, PSU falan varsa ondan dolayı da kısılmış olabilir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bilemem. Sistemde aşırı düşük bir işlemci, PSU falan varsa ondan dolayı da kısılmış olabilir.
Furmark frekansı kart modeline göre değişiyor. Fabrika güç limiti daha yüksek olan kartlar ROG gibi furmarkta daha yüksek frekansta çalışıyor çünkü power limit e takılmıyor, daha düşük güç limiti olan kartlar daha fazla güç çekmeye ihtiyaç duyduğu için ancak bios izin vermediği için mecbur frekans düşürmek zorunda kalıyor, ekran kartı her türlü tam yüke giriyor yani

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah

Furmark frekansı kart modeline göre değişiyor. Fabrika güç limiti daha yüksek olan kartlar ROG gibi furmarkta daha yüksek frekansta çalışıyor çünkü power limit e takılmıyor, daha düşük güç limiti olan kartlar daha fazla güç çekmeye ihtiyaç duyduğu için ancak bios izin vermediği için mecbur frekans düşürmek zorunda kalıyor, ekran kartı her türlü tam yüke giriyor yani
Furmarkın sabit olanı dedi biri diğeri de 1800 lü seviyeler kart ısındığı için yüksek mhzlere çıkar falan dedi. Bende tam anlamamış olabilirim. Hayırlısı artık

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,565
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Trio ile Suprim X arasında power limit farkı yok diye biliyorum ben.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,565
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Cidden Ventus'muş :D Onun 290 imiş ama yine de bu kadar fark olmaması gerekiyor.
Normalde olmaz da furmark da oluyor, satıcı afterburner dan manuel olarak power limiti azaltmış da olabilir ama yapmamıştır herhalde

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,565
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Normalde olmaz da furmark da oluyor, satıcı afterburner dan manuel olarak power limiti azaltmış da olabilir ama yapmamıştır herhalde
Ayrıca şu da var eğer default stress test ayarlarını kullanıyorsa FPS değeri çok düşük. Ben 330 FPS almışım o 220 FPS almış bu kadar fark imkansız.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah
Dostlar bugün kargoya verilecek zaten muhtemelen Çarşamba gelir kart. Belki de yarın. Sistemi ilk kez açacağım. Windows yüklü değil bios ayarı falan hiç bir şey bilmiyorum. 5600 işlemciye takacağım. Psu 600watt gelince yardım isteyeceğim. Pc yi açtıktan sonra testleri de yaparız hayırlısıyla
Ayrıca şu da var eğer default stress test ayarlarını kullanıyorsa FPS değeri çok düşük. Ben 330 FPS almışım o 220 FPS almış bu kadar fark imkansız.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,565
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dostlar bugün kargoya verilecek zaten muhtemelen Çarşamba gelir kart. Belki de yarın. Sistemi ilk kez açacağım. Windows yüklü değil bios ayarı falan hiç bir şey bilmiyorum. 5600 işlemciye takacağım. Psu 600watt gelince yardım isteyeceğim. Pc yi açtıktan sonra testleri de yaparız hayırlısıyla
600W PSU yeterli o işlemci kombinasyonuyla zaten.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,727