- Bütçe
- 3000
Arkadaşlar alacağım sistemde 3070 ve 5600x var, bu sisteme 1080p mi yoksa 1440p mi ekran alsam karar veremedim, Önerileriniz nelerdir. İstediğim özellikler En az 144Hz, Curved ve G-Sync desteği olması, yardımcı olursanız minnettar olurum.
Bazı kişiler 1080p de darboğaz yapar diyorlar, 2k da ise yüksek fpsler alamam sanırım1080p 144hz yeter
Burada yazdığın sistemi kullanan biri olarak söylüyorum. 5600x darboğaz yapmıyor.Bazı kişiler 1080p de darboğaz yapar diyorlar, 2k da ise yüksek fpsler alamam sanırım
Önerdiğiniz sanırım Kavisli değil, Kavisli olmasını istiyorum açıkcasıLG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Önerebileceğin bir monitör varmıdırBurada yazdığın sistemi kullanan biri olarak söylüyorum. 5600x darboğaz yapmıyor.
Ben aoc 24g2u modelini kullanıyorum.Önerebileceğin bir monitör varmıdır
Genelde Rekabetci oyunlar oynuyorum, hikaye tarzı da oynuyorum fakat rekabetci kadar değil, Ayrıca önerdiğiniz monitörde g-sync yok sanırımBen aoc 24g2u modelini kullanıyorum.
AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.449,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Eğer hikayeli oyun oynayacağım, grafik görmek istiyorum dersen 2k al derim. Fakat rekabetçi oyun ağırlıklı gideceksen (cs go, valorant vb.) 1080 yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Freesync monitörlerde dp kablosu kullanarak G-sync açabiliyorsun.Genelde Rekabetci oyunlar oynuyorum, hikaye tarzı da oynuyorum fakat rekabetci kadar değil, Ayrıca önerdiğiniz monitörde g-sync yok sanırım
Freesync var fakat gsync olarak kullanabiliyorsunuz.Genelde Rekabetci oyunlar oynuyorum, hikaye tarzı da oynuyorum fakat rekabetci kadar değil, Ayrıca önerdiğiniz monitörde g-sync yok sanırım