Neler Yeni

3070ti mı almalıyım 4070mi ?

Sr KDZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Karadeniz

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Fena kazıklarlar.
Hp Victus un 1 adet SSD boş slotu var, boyle ayrıntıları satıcılar yazmıyor. Ayrıca desteklenen max ram degerlerini de bilmenizde fayda var. Son olarak 250 nit parlaklıgın sorun olmayacagından emin olun derim.
Ben bunu aldım diyelim servise versem ssd ve ram ı değiştirimi değiştirirse ne kadar tutar
Ben bunu aldım diyelim servise versem ssd ve ram ı değiştirimi değiştirirse ne kadar tutar
Bence performans olarak TUF alın geçin ama tasarım olarak da göze hitap etsin derseniz victus alabilirsiniz sizi üzmez
Laptop kartı bu masaüstü değil. Yine de ufak bir kayıp olabilir.
tabii ki de hayır şöyle düşünün hani olur ya 40 watt ve 120 watt onun arasındaki kadar uçuk bir fps farkı olmaz demek istemiştim.
Dostlar bu sorum hepinize. Yardımcı olan kimse çıkmadı. Şu laptopta mux switch var mı? Alacağım sadece kafamdaki tek sorun o. Ayrıca 40k ya kadar 4060 laptop önerileriniz varsa bekliyorum. Konu açtığımda en iyisinin bu olduğunu söylediler.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Dostlar bu sorum hepinize. Yardımcı olan kimse çıkmadı. Şu laptopta mux switch var mı? Alacağım sadece kafamdaki tek sorun o. Ayrıca 40k ya kadar 4060 laptop önerileriniz varsa bekliyorum. Konu açtığımda en iyisinin bu olduğunu söylediler.
Attığınız cihazda var mı bilmiyorum ama bu cihaz da var yanılmıyorsam

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
normal fiyatın 400-500 üstüne çıkar, ama kendin takmaya kalkarsan garanti bozulur. yani mecburen o para elden çıkar.

Top Bottom