Bende sevmiyorum hocam ancak yapacak bir şey yok.Çünkü o firmayı hiç sevmiyorum. OC'yi anakartlarda ve işlemcilerde kısıtlaması geçmişte AMD firmasına sırf işlemci ve anakart satmaması için yaptığı şeyler falan filan.
Bilgisayarsız kalsam bile asla İntel almam ben. AMD candır.Bende sevmiyorum hocam ancak yapacak bir şey yok.
Lian Li Galahad 360Peki soğutma olarak ne önerirsiniz?
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ben bu sisteme monitör dahil max 23.5K vermek istiyorum sence bu fiyata bu sisteme özelleştirmeler yapılır mı?B460 üst modeli satıp çok az para ekleyip Z490 alınabilir. Daha iyi bir sıvı soğutma da olabilir. Onun dışında çok iyi.
daha yeni 3070 alan benHipotezim tıkır tıkır işliyor.
GPU fiyatlarının ani düşüşü gözüne çarpmayan yoktur sanırım .
Sanırım keyifli günler yakın.
Sistemde özelleştirme seçenekleri pahalı. Ben olsam direk böyle alır. Anakart ve soğutucuyu satar. Z490 anakart ve 240/360ml sıvı soğutucu alırım.Bende öyle yapmayı düşünüyorum ben bu sisteme monitör dahil max 23.5K vermek istiyorum sence bu fiyata bu sisteme özelleştirmeler yapılır mı?
Hocam siz bir kaç gün bekleseydiniz keşke.daha yeni 3070 alana ben
Tamam hocam zaten bir tane konu açacağım orada daha detaylı konuşuruz.Sistemde özelleştirme seçenekleri pahalı. Ben olsam direk böyle alır. Anakart ve soğutucuyu satar. Z490 anakart ve 240/360ml sıvı soğutucu alırım.
valla hocam yaaaHocam siz bir kaç gün bekleseydiniz keşke.