4060/70 beklerim derim şuan o paralar kesinlikle değmezBütçe tam belli değil ama ortalama 15 civarı 3070ti veya 3070 lazım i5 13400f'e
Markayı önemsemiyorum fakat fiyatının uygun olması önemli
2.el veya amd önermeyin.
15 eder mi ? Usta nvidianın yok başka ama3070Ti'ın en tepe modelini kullanıyorum. Bu paraları etmez.
Yazı bulur diyorlar biraz fazla.4060/70 beklerim derim şuan o paralar kesinlikle değmez
Bu kartları sıfır almak akıl kârı değil, çünkü ederinin çok üstünde. 15 etmez.15 eder mi ? Usta nvidianın yok başka ama
Yazı bulur diyorlar biraz fazla.
Sendeki kart kaç dereceyi görüyor yükte?3070Ti'ın en tepe modelini kullanıyorum. Bu paraları etmez.
bence maks 6 ay beklenir ki buna bile değer 15k kesinlikle o karta verilecek bir para değil şuan15 eder mi ? Usta nvidianın yok başka ama
Yazı bulur diyorlar biraz fazla.
Hocam furmark'ta 63 derece gördüm. Dün ForzaHorizon4 girdim 2K Ultra ayarlarda 66 derecede sabit ilerliyordu fanlar sessizdi. Bu tam yük mü oluyor bilmiyorum ama tepe model derken en azından bilinen tarzdan söyledim. Rog suprim aorus gibisinden.Sendeki kart kaç dereceyi görüyor yükte?
66 incelemelerden daha düşük, bir gariplik var o işteHocam furmark'ta 63 derece gördüm. Dün ForzaHorizon4 girdim 2K Ultra ayarlarda 66 derecede sabit ilerliyordu fanlar sessizdi. Bu tam yük mü oluyor bilmiyorum ama tepe model derken en azından bilinen tarzdan söyledim. Rog suprim aorus gibisinden.
4070ti 800 dolar olduğuna göre tahminimce 4060 400-500 dolar arası olur4060 ne kadar olucak ? yine bu fiyatlarda olacaktır illa
İyi mi kötü mü içime kurt düşürmeyin çok paranoyağım Furmark ekran görüntüleri aldım masaüstünde onlara bakıp yazacağım bir saniye. Aklımda 63 kalmış 65'imiş.66 incelemelerden daha düşük, bir gariplik var o işte
Kasanın hava akışı iyidir yüksek ihtimal.66 incelemelerden daha düşük, bir gariplik var o işte
Kanka şu anlamda demek istedim 15bin civarı olucak 4060lar bence üstüne 3070 gücünde olucak.4070ti 800 dolar olduğuna göre tahminimce 4060 400-500 dolar arası olur