Escape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede
70 riskli bir sıcaklık değil?Escape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede
Yahu bende 85 90 derece zannettim 70 ne abiEscape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede
70 riskli değil. 78-80 üstü riskli.Escape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede
Escape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede
70 normal olarak karşılanır.Escape of tarkov adlı oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 70 leri görüyor dahada geçer ama o dereceyi yakalayınca çıkış yapıyorum.1 k ultra ayarlarda oynuyorum ama ginede 3080 gibi bi ekran kartının zorlanmaması lazım değil mi sizcede