Yardım RTX 3080 bellek çok ısınıyor

lepistes

80+
Reaksiyon skoru
18
RTX 3080 Suprim X kullanıyorum ve normalde en zorlayıcı oyunda bile buz gibi çalışan ekran kartının memory bölümü inanılmaz ısınıyor oyun oynarken ekran kartının ana sıcaklığı 60-70 dereceyken memory bölümü 110 dereceye kadar çıkıyor ve asla düşmüyor. Bunun normal olmadığını düşünüyorum bilgisi olan birisi yardım etsin.

Bi ara RTX 3080 ve 3090 larda bu sorun çok söyleniyordu, sanada denk gelmiş anlaşılan. Bir çözüm yolu var olduğunu sanmıyorum, bilen biri var ise yardımcı olur. Belki bellek hızını biraz kısarak çözülebilir.

Bi ara RTX 3080 ve 3090 larda bu sorun çok söyleniyordu, sanada denk gelmiş anlaşılan. Bir çözüm yolu var olduğunu sanmıyorum, bilen biri var ise yardımcı olur. Belki bellek hızını biraz kısarak çözülebilir.
Hocam kartın daha 1 sene garantisi var garantiye yollasam çözerlermi kartın içi hiç açılmadı hiç ellenmedi.

Hocam kartın daha 1 sene garantisi var garantiye yollasam çözerlermi kartın içi hiç açılmadı hiç ellenmedi.

Garantiler bu tarz durumlarda çok uyuzluk yapıyor genel olarak kart tamamen vasat olmadan amaan bişey yok diyorlar. Ama şansını deneyebilirsin sana kalmış.

Geri