3080 msi Asus evga gigabyte

Fiyat farkı bu açıkları karşılıyor yeterince bence çünkü 100 eruo az bir miktar değil yani en azından tr şartlı için yüksek bir miktar :(
Elbete ama ilerde sorun olmasin diye. Kaliteli ürün olmali. Ayrica ikinci charge üretime gectiler ve dedim problemler cözülüyor. Pcb düzenleme tasarim gectiler

Arkadaşlar güzel bir sistem topladım buradaki arkadaşların da önerilerine uyarak tüm parçaları bugün teslim aldım geri tek şey ekran kartı kaldı. Ekran kartı olarak hangi model olmalı bilginizi paylaşırsanız nedenleri ile şu modelin şu serisi ( msi gaming x trio veya Asus tuf vb ) olsun gibi. — Msi Asus evga gigabyte — Sistemi aşağıya bırakıyorum şimdiden yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler

İ7 10700k
Z490 msi edge wifi
Silverstone pf360 sıvı soğutma
Gskill trident z neo RGB 2x8 Cl16 3600 ram
Rm850x cpu
Xpg battlecruiser kasa
970 evo 1 tb ssd
Gaming x Trio al

Elbete ama ilerde sorun olmasin diye. Kaliteli ürün olmali. Ayrica ikinci charge üretime gectiler ve dedim problemler cözülüyor. Pcb düzenleme tasarim gectiler
Yani ne gibi sorun çıkarabilir ki ileride evet kart çoğunlukla yük altında olacak soğutma konusunda sıkıntı yok NZXT sıvı soğutma kiti ekleyebilirim ısınma sorunu yaşarsam ama diğer sorunlar hakkında pek bilgim yok açıkça söylemek gerekirse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ne gibi sorun çıkarabilir ki ileride evet kart çoğunlukla yük altında olacak soğutma konusunda sıkıntı yok NZXT sıvı soğutma kiti ekleyebilirim ısınma sorunu yaşarsam ama diğer sorunlar hakkında pek bilgim yok açıkça söylemek gerekirse
Birde eklemek isterim karta talip birçok kişi var şuan sürekli aranıyorum satsam 1700 TL ye yakın kâr edeceğim

En iyisi asus rog strix.
msi cok cok iyi.
Gigabyte iyi ama msi ve asus gölgesi olamaz bu seride.
Evga okey.

Şu modeller için sıralamanızı paylaşır mısınız size zahmet üründe zaten stok sorunu var
Yaptığınız sıralamaya göre stoğa giren ürünü tercih ederim. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar güzel bir sistem topladım buradaki arkadaşların da önerilerine uyarak tüm parçaları bugün teslim aldım geri tek şey ekran kartı kaldı. Ekran kartı olarak hangi model olmalı bilginizi paylaşırsanız nedenleri ile şu modelin şu serisi ( msi gaming x trio veya Asus tuf vb ) olsun gibi. — Msi Asus evga gigabyte — Sistemi aşağıya bırakıyorum şimdiden yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler

İ7 10700k
Z490 msi edge wifi
Silverstone pf360 sıvı soğutma
Gskill trident z neo RGB 2x8 Cl16 3600 ram
Rm850x cpu
Xpg battlecruiser kasa
970 evo 1 tb ssd
Aorus alırdım ben.

Geri