3080 ti 12gb ikinci el Alınır mı?

Mining önemli değil fakat bu fiyata 3080Tİ ler mevcut.En kötü 3080 alırsınız.Facebook gruplarında bulabilirsniz

Mining önemli değil fakat bu fiyata 3080Tİ ler mevcut.En kötü 3080 alırsınız.Facebook gruplarında bulabilirsniz
Facebook grupları hakkında hiç bilgim yok 14500e bitane daha 3080ti var ama oda aynı ilan

O kartı incelemistim. wp üzerinden de yazıştım değerlerine baktığımda fanlar olması gerekenin üzerinde çalışıyordu.
3 ay mining herhangi birinin lafına güvenmek sadece.

Elinde en az 5/10 tane benzeri kart satıyordu ve temmuzdan beri hepsi ilanda.
Ben baktım inceledim almadım vazgeçtim ben bakarken mining detayı yazmıyordu ben kendim direk mining de kullanmışsın diye söyleyince kendisi belirtmisti.

O kartı incelemistim. wp üzerinden de yazıştım değerlerine baktığımda fanlar olması gerekenin üzerinde çalışıyordu.

Ben baktım inceledim almadım vazgeçtim ben bakarken mining detayı yazmıyordu ben kendim direk mining de kullanmışsın diye söyleyince kendisi belirtmisti.
Anladım bilgi için teşekkürler

Dostum bak böyle kart alacaksın arkadaş nasıl anlamış tuzaklara gelmeyin çakal adam sonradan mining olduğunu söylemiş birde.

1757692056006.webp

kartın durumu inanılmaz kötü değil normalin bir tık üstü diyebiliriz bu durumda sorunsuz kullanılır

Geri