Bu ekran kartı sizce alınır mı 3 ay miningde kullanılmış termal macunu yenilenip kutusunda muhafaza edilmiş sizce nasıl
TamamdırMiningli kart alınmaz dostum o riski almak istiyorsan sen bilirsin.
Facebook grupları hakkında hiç bilgim yok 14500e bitane daha 3080ti var ama oda aynı ilanMining önemli değil fakat bu fiyata 3080Tİ ler mevcut.En kötü 3080 alırsınız.Facebook gruplarında bulabilirsniz
GPU WORLD/Modart gruplarına bakın.Facebook grupları hakkında hiç bilgim yok 14500e bitane daha 3080ti var ama oda aynı ilan
TamamdırGPU WORLD/Modart gruplarına bakın.
Anladım bilgi için teşekkürlerO kartı incelemistim. wp üzerinden de yazıştım değerlerine baktığımda fanlar olması gerekenin üzerinde çalışıyordu.
3 ay mining herhangi birinin lafına güvenmek sadece.
Elinde en az 5/10 tane benzeri kart satıyordu ve temmuzdan beri hepsi ilanda.
Ben baktım inceledim almadım vazgeçtim ben bakarken mining detayı yazmıyordu ben kendim direk mining de kullanmışsın diye söyleyince kendisi belirtmisti.
Dostum bak böyle kart alacaksın arkadaş nasıl anlamış tuzaklara gelmeyin çakal adam sonradan mining olduğunu söylemiş birde.O kartı incelemistim. wp üzerinden de yazıştım değerlerine baktığımda fanlar olması gerekenin üzerinde çalışıyordu.
3 ay mining herhangi birinin lafına güvenmek sadece.
Elinde en az 5/10 tane benzeri kart satıyordu ve temmuzdan beri hepsi ilanda.
Ben baktım inceledim almadım vazgeçtim ben bakarken mining detayı yazmıyordu ben kendim direk mining de kullanmışsın diye söyleyince kendisi belirtmisti.
Ezberlemişsiniz bi miningi yanlış bilgi yayıp duruyorsunuz.Miningli kart alınmaz dostum o riski almak istiyorsan sen bilirsin.