test et ama bence cok yuksek ıhtımalle yapılmıstır bu tur kartları temız bulmak zorMerhabalar 3080 ti alacam da bur kartlarda mining yapılıyor mu?
kanka hepsıyle yapılır neredeyse ama test edınce anlasılır gıt test et hangısı mınıngsızse onu alırsınBu fiyata ikinci el 6900xt var
Biraz daha ucuza da 6800xt var bu ekrankartları ile mining yapılır mı?
valla hocam hala garantili pny rtx 3070i 2024 mart faturalı 7 kya almıştım tertemiz kutulu faturalıtest et ama bence cok yuksek ıhtımalle yapılmıstır bu tur kartları temız bulmak zor
gayet iyimisvalla hocam hala garantili pny rtx 3070i 2024 mart faturalı 7 kya almıştım tertemiz kutulu faturalı
sırf bunu bu fiyata buldum diye 3080i sattımgayet iyimis
3080ı satmak pek mantıklı olmamıs sankı ya da ben tam anlayamadımsırf bunu bu fiyata buldum diye 3080i sattım
elimde çok fazla parça var baktım çok fazla fps oynamıyor sattım kafama göre parça geliştirip düşürüyom hobi oldu bide ucuza bulmuşken3080ı satmak pek mantıklı olmamıs sankı ya da ben tam anlayamadım
anladım tamamdırelimde çok fazla parça var baktım çok fazla fps oynamıyor sattım kafama göre parça geliştirip düşürüyom hobi oldu bide ucuza bulmuşken