Anladığım kadarıyla hepsi 1080p monitörler, çoğu insan için monitörün rengi güzel göstermesi önemli o yüzden hangisi IPS ekrana sahipse onu alabilirsin. Kalite olarak LG kalitesine güveniyorum ben.3080 ti kullanıyorum.
Lgyi baya kotulediler LG galiba IPS değil. Asus IPS.Anladığım kadarıyla hepsi 1080p monitörler, çoğu insan için monitörün rengi güzel göstermesi önemli o yüzden hangisi IPS ekrana sahipse onu alabilirsin. Kalite olarak LG kalitesine güveniyorum ben.
3'ü arasından asusu öneririm o zaman.Lgyi baya kotulediler LG galiba IPS değil. Asus IPS.
3080 ti için bence 2k monitör almalısın
2 k monitör önerir misiniz bütçem kısıtlı biliyorsunuz. Ama bence 4 bine yoktur 2.el falan belki yüksek hz 2 k çok pahalı değil mi önerir misiniz3'ü arasından asusu öneririm o zaman.
Işlemcin ne bilmiyorum ama 3080ti bencede 1080p için fazla güçlü bi kart. 2k mönitörlerde bakabilirsin.
Modelden modele değisiyor ama genel olara memnun bırakıyor.
Ben LG27GL83A kullanıyorum yıllardır memnunum.
LG ile aynı marka paneli kullanan bir monitör var, Samsung Odyssey G3 ikisi de aynı monitörler panel teknolojileri ve modelleri birebir uyuşuyor renk gamutları bile uyuşuyor aradaki tek fark pivot desteği olduğundan G3 daha pahalıdır. Bu Display specificaitons ve monitorinfo tarafından doğrulanmış bir bilgidir. Yani kaynak sağlam.3080 ti kullanıyorum.
Sebebi VA panel olmasıdır muhtemelen.Lgyi baya kotulediler LG galiba IPS değil. Asus IPS.
sizde Asusun modelini önerirsiniz yani ek olarak gamebooster modeli IPS ise alınır mı?LG ile aynı marka paneli kullanan bir monitör var, Samsung Odyssey G3 ikisi de aynı monitörler panel teknolojileri ve modelleri birebir uyuşuyor renk gamutları bile uyuşuyor aradaki tek fark pivot desteği olduğundan G3 daha pahalıdır. Bu Display specificaitons ve monitorinfo tarafından doğrulanmış bir bilgidir. Yani kaynak sağlam.
@Kyles marka önemlidir ama monitör alırken panel teknolojisi de en az marka kadar önemlidir. Sırf bir marka güveni yüzünden monitör önerilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebebi VA panel olmasıdır muhtemelen.
Asus varken Gamebooster'a bakılmaz.sizde Asusun modelini önerirsiniz yani ek olarak gamebooster modeli IPS ise alınır mı?
hocam dediğim gibi modelden modele göre değişiyorLG ile aynı marka paneli kullanan bir monitör var, Samsung Odyssey G3 ikisi de aynı monitörler panel teknolojileri ve modelleri birebir uyuşuyor renk gamutları bile uyuşuyor aradaki tek fark pivot desteği olduğundan G3 daha pahalıdır. Bu Display specificaitons ve monitorinfo tarafından doğrulanmış bir bilgidir. Yani kaynak sağlam.
@Kyles marka önemlidir ama monitör alırken panel teknolojisi de en az marka kadar önemlidir. Sırf bir marka güveni yüzünden monitör önerilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebebi VA panel olmasıdır muhtemelen.
Değişir ama o LG VA ile Samsung VA arasında pek bir fark olmaz. Ergonomi kalitesi olarak Samsung önde hatta. VA panellerde response time değerine bakmak lazım alırken ikisi de kötü.hocam dediğim gibi modelden modele göre değişiyor