Neler Yeni

3080 ti'e monitörü önerirsiniz?

Hangi monitöru tercih etmeliyim

• Gamebooster 1.5 yıl garantili tanıdıktan 27 inç 165 Hz 1 MS 4000tl

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5
  • Anket kapatıldı .

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
3080 ti kullanıyorum.
Anladığım kadarıyla hepsi 1080p monitörler, çoğu insan için monitörün rengi güzel göstermesi önemli o yüzden hangisi IPS ekrana sahipse onu alabilirsin. Kalite olarak LG kalitesine güveniyorum ben.

mikail.11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla hepsi 1080p monitörler, çoğu insan için monitörün rengi güzel göstermesi önemli o yüzden hangisi IPS ekrana sahipse onu alabilirsin. Kalite olarak LG kalitesine güveniyorum ben.
Lgyi baya kotulediler LG galiba IPS değil. Asus IPS.

OrkunJJ

80+ Silver
3080 ti için bence 2k monitör almalısın

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
3'ü arasından asusu öneririm o zaman.
Işlemcin ne bilmiyorum ama 3080ti bencede 1080p için fazla güçlü bi kart. 2k mönitörlerde bakabilirsin.
Modelden modele değisiyor ama genel olara memnun bırakıyor.
Ben LG27GL83A kullanıyorum yıllardır memnunum.

mikail.11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail
3080 ti için bence 2k monitör almalısın
3'ü arasından asusu öneririm o zaman.
Işlemcin ne bilmiyorum ama 3080ti bencede 1080p için fazla güçlü bi kart. 2k mönitörlerde bakabilirsin.
Modelden modele değisiyor ama genel olara memnun bırakıyor.
Ben LG27GL83A kullanıyorum yıllardır memnunum.
2 k monitör önerir misiniz bütçem kısıtlı biliyorsunuz. Ama bence 4 bine yoktur 2.el falan belki yüksek hz 2 k çok pahalı değil mi önerir misiniz

Senerr

80+ Bronze
3080 ti kullanıyorum.
LG ile aynı marka paneli kullanan bir monitör var, Samsung Odyssey G3 ikisi de aynı monitörler panel teknolojileri ve modelleri birebir uyuşuyor renk gamutları bile uyuşuyor aradaki tek fark pivot desteği olduğundan G3 daha pahalıdır. Bu Display specificaitons ve monitorinfo tarafından doğrulanmış bir bilgidir. Yani kaynak sağlam.
@Kyles marka önemlidir ama monitör alırken panel teknolojisi de en az marka kadar önemlidir. Sırf bir marka güveni yüzünden monitör önerilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebebi VA panel olmasıdır muhtemelen.

mikail.11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail
LG ile aynı marka paneli kullanan bir monitör var, Samsung Odyssey G3 ikisi de aynı monitörler panel teknolojileri ve modelleri birebir uyuşuyor renk gamutları bile uyuşuyor aradaki tek fark pivot desteği olduğundan G3 daha pahalıdır. Bu Display specificaitons ve monitorinfo tarafından doğrulanmış bir bilgidir. Yani kaynak sağlam.
@Kyles marka önemlidir ama monitör alırken panel teknolojisi de en az marka kadar önemlidir. Sırf bir marka güveni yüzünden monitör önerilmez.

sizde Asusun modelini önerirsiniz yani ek olarak gamebooster modeli IPS ise alınır mı?

Son düzenleme:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner

hocam dediğim gibi modelden modele göre değişiyor

Senerr

80+ Bronze
hocam dediğim gibi modelden modele göre değişiyor
Değişir ama o LG VA ile Samsung VA arasında pek bir fark olmaz. Ergonomi kalitesi olarak Samsung önde hatta. VA panellerde response time değerine bakmak lazım alırken ikisi de kötü.

Top Bottom