cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Hotspot daha önemliEsasında hangisi daha önemli ?
Temperature mi hotspot mu ?
Hotspot daha önemliEsasında hangisi daha önemli ?
Temperature mi hotspot mu ?
Ref devil kaç derece oluyor?Red Devil bulursan nitro yerine alabilirsin.
Normal sıcaklığı değil HotSpot 95C, AMD de o kenar sıcaklığı sizin testlerde 60-70C gördüğünüz şey önemli değil en ıscak orta noktası daha önemli@cfranko hocam kartı 95 derece üstünde çalıştığını sölüodu sıvı soğutması yoksa
Hot Spot olduğunu bende biliyorum. Benim 5500XT hava akışı kötü bi kasada olduğundan 110 dereceye çıkıyor hot spot. UV ile kullanınca sabit hotspot 80 normal gördüğümüz sıcaklık ise 65-68 arası oluyor o kadar performans kaybıda yaşamıyorum. Aynı şey 6900XT de oluyormu ?Normal sıcaklığı değil HotSpot 95C, AMD de o kenar sıcaklığı sizin testlerde 60-70C gördüğünüz şey önemli değil en ıscak orta noktası daha önemli
.
Hotspot 95 sıkıntı.2 tane nitro+ kullanan tanıyorum ikisi de edge temperature olarak 75’i görüyor hotspot olarak ise 95. Amd kartlarda 2 sensör var biri edge diğeri hotspot
2060 ile 6900 xt yi karşılaştıramazsın. 2060 hem 6900 xt’nin yarısından bile daha az güç tüketiyor hemde Nvidia kartlardaki hotspot mantığı biraz daha farklıHotspot 95 sıkıntı.
Hotspot en fazla 80 olmasi lazim değilmi benim k*ci kırık tek fanlı 2060 bile 48 derce Hotspot ısısı 63 dereceyi geçmiyor%70 fan hızında.
Birde gunde yarim saat dinlendiRiyirum.
AMD'ye göre 110C kadar sınır var dostum, 110C üstünde sıkıntı başladığını itam ediyor amd.Hotspot 95 sıkıntı.
Hotspot en fazla 80 olmasi lazim
Assas zaten AMD'de de fazla veriyor sadece onu baz almak çok yanlış.rx6800xt de fps geçiyor du 4k da assassin's creed odyssey sabit veriyor
Bu konu bence yanlış anlaşılıyor. RTX 3080/3090 da bu sıcaklıklara rahatlıkla çıkıyor zaten. Kıyaslama yapılacaksa Hot Spot yerine normal sıcaklıklara bakılmalı diye düşünüyorum. Hot Spot 110 derecelere kadar sorun yaşatmayacak bir değer.@cfranko hocam kartı 95 derece üstünde çalıştığını sölüodu sıvı soğutması yoksa
6900XT modelleri ile ilgili tam bilgim olmadığından soruyorum.Red Devil bulursan nitro yerine alabilirsin.