Neler Yeni

3080ti-3090- 4070 hangisini almalıyım?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Vram 24 oyun için çok önemli mi ? Ben çünkü tender falan yapmıyorum hiç. 3090 aşırı hoşuma gitti tek sıkıntısı garanti yok korkuyorum
Fazla Ram her zaman önemli kartın ömrünü uzatır. 4070`de 12 Ram aslında güzel, üzmez ama 20K 4070`e çok.

SadeceSeyf

80+ Gold

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
2. el 3090 almak genel olarak riskli bir karar. Ayrı olarak attığınız o suprim x ilanından şahsen uzak dururdum. Bariz mining yapılmış kutusuz yurtdışı kartı sonuçta.

valla bende kaç gündür düşünüyorum. Hatta bunun fiyatı bugün düştü https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HGS1SXH/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bunu almayı düşünüyorum lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Kırmızı aksanlı kartların ilk üretilen sorunlu kartlardan olması lazım. Lehimleri kötüydü yanlış hatırlamıyorsam.

SadeceSeyf

80+ Gold
2. el 3090 almak genel olarak riskli bir karar. Ayrı olarak attığınız o suprim x ilanından şahsen uzak dururdum. Bariz mining yapılmış kutusuz yurtdışı kartı sonuçta.

Kırmızı aksanlı kartların ilk üretilen sorunlu kartlardan olması lazım. Lehimleri kötüydü yanlış hatırlamıyorsam.
bir kaç problem yazmışlar doğrudur

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
mining çıkması önemli mi sizin için? eğer önemliyse ben taksi çıkması aracı alıp binek olarak binmem diyorsanız link verdikleriniz ilanların açıklama kısmında amazon japonya diyor yani miningçileri en haşin dönemlerinde artık türkiyedeki kartları tükettik, japonyaya dadandık kartları gibi görünüyor. sahibindende ki ilanların açıklamalarında bu tarz ''kartla sadece oyun oynanadı'' diyip diğer ilanlarında mining rig veya envai çeşit kart satmaya çalışan ama kartların miningte kullandığı gizlemek için türlü bahane üreten baya çok var. he mining çıkması önemli değil arıza versede kartı japonyaya göndermem çöpe atarım diyorsan hoş.
Miningden çok çekinmiyorum aslında doğru düzgün yapılırsa karta kısa sürede zarar vermiyor. Fiyatlar ortada sifirlarin ondan biraz 2. Ele yöneliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bende kaç gündür düşünüyorum. Hatta bunun fiyatı bugün düştü https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HGS1SXH/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bunu almayı düşünüyorum lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Alma hocam dünden beri 1 tane satılmadı o kart herkes 4070 alıyor benim de takibimde😂 en son seni le beraber 6700xt almıştık nefret ettim karttan

Çok mantıklı nakit alınacak olsa lakin hem kredi kartı hem param güvende ile alınca fiyatları +25 oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Miningden çok çekinmiyorum aslında doğru düzgün yapılırsa karta kısa sürede zarar vermiyor. Fiyatlar ortada sifirlarin ondan biraz 2. Ele yöneliyorum

Alma hocam dünden beri 1 tane satılmadı o kart herkes 4070 alıyor benim de takibimde😂 en son seni le beraber 6700xt almıştık nefret ettim karttan

Çok mantıklı nakit alınacak olsa lakin hem kredi kartı hem param güvende ile alınca fiyatları +25 oluyor
Sana yakın olan yerlerden bakabilirsin ama ben senin gibi tercih yapmak zorunda kalsam 4070 alırım direkt 4070ti olmuyorsa. Ben 4070ti alıcam askerdeyim şuan bitsinde 😀 son 23 günüm kaldı bu arada 😀

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Sana yakın olan yerlerden bakabilirsin ama ben senin gibi tercih yapmak zorunda kalsam 4070 alırım direkt 4070ti olmuyorsa. Ben 4070ti alıcam askerdeyim şuan bitsinde 😀 son 23 günüm kaldı bu arada 😀
Az kalmış hocam geçmiş olsun:D

SadeceSeyf

80+ Gold

3090 karta fotoğraflara bakmayın yeni seri kart yazmislar. 4070 de çok pahali o parayı veresim gelmiyor

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
3090 ile 4070 kıyaslanamaz bile herhangi bir anlamda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom