ben satıcıya güvenemedim 6 ay kullanıldı 2 yıl garantili falan demiş ve ilan fotoğrafları sanki başka ilandan alınma gibi ben şahsen gidip elden test etmeden almazdımMining yapılması çok dert olarak görmüyorum. Yapan kişi doğru ayarlarda yapmışsa sorun olacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti olmadığı için korkuyorum biraz adamdan hangi testleri istemeliyim ? Nelere bakmaliyim? 750w PSU var biraz zorlayacak 3090 beni
Maalesef elden alma şansım yok hocam. Galiba satıcı al sat yapıyor. Uygun bulup üstüne biraz koyup satıyor anladığım kadarıyla.ben satıcıya güvenemedim 6 ay kullanıldı 2 yıl garantili falan demiş ve ilan fotoğrafları sanki başka ilandan alınma gibi ben şahsen gidip elden test etmeden almazdım
sen hangi ildesinMaalesef elden alma şansım yok hocam. Galiba satıcı al sat yapıyor. Uygun bulup üstüne biraz koyup satıyor anladığım kadarıyla.
istersen benden alabilirsin ama param güvende yapamam, referanslarım varBen batmandayim İstanbulda da gpudan anlayan birisi yok maalesef
Batmanda satan biri vardı sanırım. İlanları batman yapıp bakar mısın?Ben batmandayim İstanbulda da gpudan anlayan birisi yok maalesef
sabah ben paylaştım zaten de o kadar verilmez yani sıfır takıntın yoksaParam güvende şart be hocam
Şimdi düştü fiyat da fena değil
Bı bakayimBatmanda satan biri vardı sanırım. İlanları batman yapıp bakar mısın?
Param güvende alıcıyı koruduğu için tercih ediyorum zaten ben aliciyim şuansabah ben paylaştım zaten de o kadar verilmez yani sıfır takıntın yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence param güvende ile alınmaz tabi sadece alıcıyı koruyor sorun olmaz da o riske giren satıcıya güven olmaz yine de sen bilirsin
Maalesef sadece miningden ölmüş 1-2 ilan varBatmanda satan biri vardı sanırım. İlanları batman yapıp bakar mısın?