3090 Ekran Kartını Değişmelimiyim?

kaangms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Merhabalar;
12700kf 32gb Ram z790 anakartım var ve 1080p de genelde 2060super kullanıyorum ama tv de oyun oynayacağım zaman genelde hikayeli oyunlar 3090 ekran kartını takıyorum 4k da oynuyorum genelde 4k ultra ayarlarda oynuorum sizce 3090 satıp yerine daha güncel ekran kartı almalıymıyım?

Harbiden niye ekran kartını değiştiriyorsun farklı işler için :D
Yetmediğini düşünüyorsan alabilirsin daha güncel bir ekran kartı.

Merhabalar;
12700kf 32gb Ram z790 anakartım var ve 1080p de genelde 2060super kullanıyorum ama tv de oyun oynayacağım zaman genelde hikayeli oyunlar 3090 ekran kartını takıyorum 4k da oynuyorum genelde 4k ultra ayarlarda oynuorum sizce 3090 satıp yerine daha güncel ekran kartı almalıymıyım?
ekran kartını çek tak yapmaya gerek yok 3090 da döneminin en güçlü kartı idi şu anda gayet yeterli 4k için.

Hocam ekran kartini tak çıkar yapmaya gerek var mı gerçekten?
Monitorum 1080p o yüzden gereksiz gürültü ve güç çekimi oluyor o yüzden sök tak yapıyorum zaten uzay montaj kullanıyorum yani çok zorlanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartını çek tak yapmaya gerek yok 3090 da döneminin en güçlü kartı idi şu anda gayet yeterli 4k için.
Yani god of war yeni oynamaya basladım 4k da 90fps alabiliyorum ultra ayarlarda

Monitorum 1080p o yüzden gereksiz gürültü ve güç çekimi oluyor o yüzden sök tak yapıyorum zaten uzay montaj kullanıyorum yani çok zorlanmıyorum

Rtx falan açmak istersen indirimde taksitli 5080 bakabilirsin geçen gün 48'e satıldı gayet de güzel fiyat bence

Rtx falan açmak istersen indirimde taksitli 5080 bakabilirsin geçen gün 48'e satıldı gayet de güzel fiyat bence
O kadar cok fiyat bandına cıkamam belki 3090 sattıktan sonra 5-10k arası ek bütçe verebilirim

Hocam Bence sen 2060 ve Monitörü sat Üzerine Bir miktar para koy 4K 144Hz güzel bir monitör al. Bak Yoluna.. kullandigim TV qled mi yoksa Oled mi ?. ve Kaç Hz ..

adam ekran kartini sok tak yapiyor vay anasini be
Neden garipsediniz ki 2060s 1080pde cok iyi hala onunla valorant cs tarzı oyunlar oynuyorum zaten dediğim gibi tvde 4k oynuyorum hikayeli oyunlar

İkisini de satıp 33.000TL civarına dünki red devil gibi tepe seviye rx 9070 xt alabilirsiniz.

Geri