R5 5600 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Siz hangi oyunları oynuyorsunuz dediğim gibi benim derdim yukarıda yazan oyunları yüksek fps alarak oynamak takılmalar olmadan
Hocam internetteki testlerde 8gblik versiyonda ultra da 80fpsler veriyor hikayeli oyunlarin hepsi ultrada 60fps uzeri aliniyor onun disindaki valodur csdir zaten onlar da fps uçuk yeterli gayet

Hocam internetteki testlerde 8gblik versiyonda ultra da 80fpsler veriyor hikayeli oyunlarin hepsi ultrada 60fps uzeri aliniyor onun disindaki valodur csdir zaten onlar da fps uçuk yeterli gayet
Anladım teşekkür ederim sanırsam herhangi bir şekilde darboğaz yaşamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8gb versiyonlar neden linçleniyor bu kadar 1080p ultra online fps oyunları için kötü mü

Anladım teşekkür ederim sanırsam herhangi bir şekilde darboğaz yaşamam

8gb versiyonlar neden linçleniyor bu kadar 1080p ultra online fps oyunları için kötü mü
Hocam 2k ve 4k için yetersiz gelecekteki çıkacak oyunlar için yetersiz olur o yüzden millet gereksiz linçliyot 1080pde oynatmadigi oyun olmaz

Hocam 2k ve 4k için yetersiz gelecekteki çıkacak oyunlar için yetersiz olur o yüzden millet gereksiz linçliyot 1080pde oynatmadigi oyun olmaz
Ben o zaman 8gb düşüneyim 2kya geçmeyi en azından uzun bir süre düşünmüyorum. 9060xt ye ne diyorsunuz hocam daha önce amd kullanmadım wattman hataları ve driver problemleri bu seride de devam ediyor mu acaba. İllallah eden çok insan vardı çünkü

Ben o zaman 8gb düşüneyim 2kya geçmeyi en azından uzun bir süre düşünmüyorum. 9060xt ye ne diyorsunuz hocam daha önce amd kullanmadım wattman hataları ve driver problemleri bu seride de devam ediyor mu acaba. İllallah eden çok insan vardı çünkü
Hocam ben de yeni siparis verdim bu zamana kadar hep laptop kullandim ama watman hatalari eski serilerdeymis yenilerinde yok diyorlar sıkinti çıkacagini düşünmüyorum bu arada benim bütçem de yoktu tabi ve indirim de ucuza geldigi için 8gb aldim sizin tabi bütce hiç sikinti degilse 16gb daha iyi olur tabii ki ama 8gbde yetiyor dedigim gibi aralarinda 3-4 k oynuyor diye biliyorum

Kartin testlerini de gormussunuzdur ama kart güzel bir kart kesinlikle mesela 8gblik versiyony 5060 8gblik versiyonundan daha fazla güce sahip fps konusunda öne geçiyor

Pcie3.0 kullanmama rağmen tercihimi Rx9060xt 16gb üzerinde kullanmaya karar verdim. Yapmış olunan testlerde aşırı fazla fps kaybı olmuyor. Özellikle 5060 tarafına kıyasla.

merhaba hocam 5070 in yukarısına çıkmayın zorlarsanız 5070 ti olabilir

merhaba hocam 5070 in yukarısına çıkmayın zorlarsanız 5070 ti olabilir
Merhabalar yok hocam atlamam. Sistemim pcie3.0 olduğu için 5000 serisi kartlarda çok fps kaybı yaşanıyor. Fakat bu durum 9060xt 16 gb hususunda böyle değil. Hayırlısıyla cuma günü 9060xt yi alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri