R5 5600 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Runneas

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar herkese merhabalar, R5 5600 işlemcime ekran kartı alacağım. İkinci el değil sıfır olacak. Oynadığım oyunlar hikayeli oyunlar değil fps oyunları. Bunlar; Squad, R6, Cs2 gibi online tabanlı fps oyunları. Am4 bir sistem kullanıyorum ve kullanacağım çözünürlük 1080P. Bunları göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız çok sevinirim. Amacım 1080p de bu işlemciyle, alacağım ekran kartıyla en yüksek ayarlarda maksimum verimi almak. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim;
İşlemci: R5 5600(Thermalright İşlemci Soğutucusu ile)
Anakart: Msi B450m A Pro Max
Ram: 32 gb ddr4 3200mhz

f/p RX 6600 XT

bütcen yüksekse
RTX 5060 Ti veya RX 9060 XT

Emin olamadım youtube de ki testlerde benim oynadığım oyunların testleri yok hepsi AAA oyunlar açıkçası darboğaz konusunu düşünmeden edemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060ti nasıl olur
Aklıma geldi fakat bütçe problemi olmadığı için yeni nesil kartları tercih etmek daha mantıklı geliyor bilemedim

8gb ve 16 gb versiyonlarında fps farkı olur mu

Bütçede problem yok
AAA oyunalrda olur hatta drop bile olur 8gb modelini dirkt yok say öyle bir kart yok hocam :))

AAA oyunalrda olur hatta drop bile olur 8gb modelini dirkt yok say öyle bir kart yok hocam :))
Hiç bulaşmıyım o zaman hocam 8 gb

Bütçe problem yoksa kesenlikle 8GB kartlara bulaşma.
5060ti veya 9060xt o zaman bizim yolumuz

5060ti 16gb ve 9060xt konusunda bazı formlarda okudum darboğaz kesinlikle olur droplar yersiniz diyenler olmuş ne kadar doğrudur siz ne düşünüyorsunuz

8gb ve 16 gb versiyonlarında fps farkı olur mu

Bütçede problem yok

Ben 8gblik verisyony aldim hocam monitor 1080p idi cunku 2k monitorunuz varsa 16gbligi alin

Ben 8gblik verisyony aldim hocam monitor 1080p idi cunku 2k monitorunuz varsa 16gbligi alin
Ama 1080p için 8gblik versiyonda yetiyor rahat testlere bakabilirsiniz

Ama 1080p için 8gblik versiyonda yetiyor rahat testlere bakabilirsiniz
Benimde 1080p monitör işlemci nedir sizin

Eyzen 5 5600g sizinkinden bir tik daha kotu bir işlemci

Forumdakilere sorun tabi ancak monitorumu degistiririm derseniz 16gblik alin kesinlikle ama ben degistirmeyeceğim icin 8gblik yeter bana 12kya aldim zaten fiyat uygundu

Eyzen 5 5600g sizinkinden bir tik daha kotu bir işlemci

Forumdakilere sorun tabi ancak monitorumu degistiririm derseniz 16gblik alin kesinlikle ama ben degistirmeyeceğim icin 8gblik yeter bana 12kya aldim zaten fiyat uygundu
Siz hangi oyunları oynuyorsunuz dediğim gibi benim derdim yukarıda yazan oyunları yüksek fps alarak oynamak takılmalar olmadan

Geri