Neler Yeni

Yardım 3090 mı 7800xt mi alınır

9600x ile kullanıcam bende bakalım hayırlısı olsun
Post automatically merged:

arasında fiyat farkına değecek bi kart olduğunu bende düşünmüyorum şahsen ama emin olamadım
bi tarafta nvdia var sonuçta
fiyatları nedir hocam ?

9600x ile kullanıcam bende bakalım hayırlısı olsun

arasında fiyat farkına değecek bi kart olduğunu bende düşünmüyorum şahsen ama emin olamadım
bi tarafta nvdia var sonuçta
hayırlısı olsun hocam pişman olmazsınız iyi akşamlar

22bin bandına çıkabiliyorum 3090 için en fazla o da marka olarak çok iyi olanlar olmuyor zaten
7800xt için asus alabiliyorum 19-20 civarına hocam
her türlü 7800xt hocam ya. ayrıca rx6900xt de bakabilirsin 7700xtden daha iyidir 7800xt den pek geri kalır yanı yok ve 13-14k bandında bulunabiliyor. alabiliyorsan 7800xt al tabiiki ama aklında bulunsun diye söylüyorum bizzat kullandım çok güzel kart. red devil bulursan müthiş olur hatta.

3090 için çok para bence hocam
ki üstüne temizliğinden çok emin olamayacak gibiyim hocam

her türlü 7800xt hocam ya. ayrıca rx6900xt de bakabilirsin 7700xtden daha iyidir 7800xt den pek geri kalır yanı yok ve 13-14k bandında bulunabiliyor. alabiliyorsan 7800xt al tabiiki ama aklında bulunsun diye söylüyorum bizzat kullandım çok güzel kart. red devil bulursan müthiş olur hatta.
6900xt bende düşündüm hocam ama bi tık daha eski olması ve kartın temiz olup olmaması şüpheli olduğundan insan kararsız kalıyor

ki üstüne temizliğinden çok emin olamayacak gibiyim hocam

6900xt bende düşündüm hocam ama bi tık daha eski olması ve kartın temiz olup olmaması şüpheli olduğundan insan kararsız kalıyor
alabilirseniz 7800xt daha iyi olur tabii. belki diğer parçalarınız için (monitör vs ) bütçe arttırabilirsiniz diye alternatif olabilir. hayırlı olsun şimdiden.

alabilirseniz 7800xt daha iyi olur tabii. belki diğer parçalarınız için (monitör vs ) bütçe arttırabilirsiniz diye alternatif olabilir. hayırlı olsun şimdiden.
genelde tepki alıyorum ama yüksek hz değeri ve 24 inç monitör kullanacağım için 1080pde kullanmayı düşünüyorum hocam sizce sorun olur mu

Geri