En mantıklı bu gibi. 4070ti ne zaman çıkar, ne fiyatla çıkar belli değil ve performansı 7900xtx'den altta olur büyük ihtimalle (dlss 3.0 açık olmadan, o işleri değiştirir)Sapphire Radeon RX 7900 XTX Gaming 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 7900 XTX Gaming 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
4070 4060ları beklemek mantıklı mı türkiye ekonomisinde çok ürkütüyor. ama ben olsam beklerdim.Sizce hangisi daha mantıklı ?
4070ti derdim ama belleği çok azSizce hangisi daha mantıklı ?
25K bütçeniz olduğu işin önermiştim.sorduğum 3 model dışında bir model önermişiniz ona kızdım bende biliyorum o modeli koymasınıda bilirdim ancak tercih ettiğim bir model değil.
25k ya asus tuf veya msi gaming trio v.s modelleri varsa olabilir. O fiyatlara olmadığı için koymadım malum 65 derece üzeri çalışan kartlara pek sıcak bakmıyorum.25K bütçeniz olduğu işin önermiştim.
O karta noctuanın asus için geliştirdiği özel fandan lazım ancak o şekilde %100 yük altında 75 dereceler görülebilir. attığın linkteki kartların hepsi zaten 5000 ve 6000 serisindede ısı sorunu olan modeller şöyle rog veya tuf serisinde kaç derecede çalışıyor onlara bakmak lazım. Ancak sadece ısı değil tabi teknolojik olarakta iyi olması lazım DLSS 3.0 karşısında ne yapabiliyor acaba ?AMD Radeon RX 7900 XTX aşırı ısınma sorunu ile boğuşuyor
Geçtiğimiz günlerde bir Reddit kullanıcısı AMD Radeon RX 7900 XTX kartında sıcaklık sorunları yaşadığını bildirmişti. Görünen o ki bu sorun sanılandan daha da yaygın bir problem olabilir.www.donanimhaber.comMesaj otomatik birleştirildi:
yeterli olur sanırsam başka sorunlarınıda anlatabilirim dilersen
O karta noctuanın asus için geliştirdiği özel fandan lazım ancak o şekilde %100 yük altında 75 dereceler görülebilir. attığın linkteki kartların hepsi zaten 5000 ve 6000 serisindede ısı sorunu olan modeller şöyle rog veya tuf serisinde kaç derecede çalışıyor onlara bakmak lazım. Ancak sadece ısı değil tabi teknolojik olarakta iyi olması lazım DLSS 3.0 karşısında ne yapabiliyor acaba ?