Xiaomi=Xiaomi 13t pro ile samsung s24 fe arasında kaldım veya varsa başka bir öneriniz yazarsanız sevinirim. Birde xiaomi 13t pro ile 14t pro arasında 10k fark değecek bir fark mı
xiaomi ye neden çöp dedin kral kronik sıkıntı falan mı varXiaomi=s24fe alabilirsin süper telefon one ui7 gelince akar
kullanmadan anlayamazsın reisxiaomi ye neden çöp dedin kral kronik sıkıntı falan mı var
s24 fe mi al diyorsun yani veya var mı bu fiyat bandına başka telefon önerin birde s24+ nasıldır o fiyatlara çıksam alınır mıkullanmadan anlayamazsın reis
O fiyata değmez hocam. İlla bi üst segment alacaksanız s25 bakın.s24 fe mi al diyorsun yani veya var mı bu fiyat bandına başka telefon önerin birde s24+ nasıldır o fiyatlara çıksam alınır mı
xiaomi kullanıyorum zaten şuan note 8 pro var öyle çok büyük bir sorunla karşılaşmadım reklam sıkıntısı varkullanmadan anlayamazsın reis
S24fe alın kesinlikle ama fiyatı 23.500 23 civarına düşmesini bekleyins24 fe mi al diyorsun yani veya var mı bu fiyat bandına başka telefon önerin birde s24+ nasıldır o fiyatlara çıksam alınır mı
fiyatı düşücek miS24fe alın kesinlikle ama fiyatı 23.500 23 civarına düşmesini bekleyin
arada reklam sıkıştırıyor ayarlar, dosya vb. uygulamarındaxiaomi ye neden çöp dedin kral kronik sıkıntı falan mı var