Yardım 30k Civarına Not Almak İçin Tablet Önerir Misiniz?

Düz Xiaomi hocam ios değil. Peki Samsung mu huawei mi?
Samsung. Huawei google işi beni soğuttu ondan dolayı samsung geçtim. İki yyıla yaklaştı kullanıyorum s9+ hala canavar gibi. Ekranı çok güzel. Ben kaleminide beğeniyorum şahsen çok kullanmasamda. Kendi orjinal klavyeli kılıfıda 4-5k civarı onuda aldım yazmak vs çok kolay oluyor aynı pc gibi. Zaten not filan alıcam diyosunuz. Milyon tane not alma uygulaması var dener bakarsınız. İpadin zannımca ios telefona sahip olmadıkça hiçbir avantajı yok. Kalemi ayrı para klavyesi ayrı para. İki katına gelir

Samsung. Huawei google işi beni soğuttu ondan dolayı samsung geçtim. İki yyıla yaklaştı kullanıyorum s9+ hala canavar gibi. Ekranı çok güzel. Ben kaleminide beğeniyorum şahsen çok kullanmasamda. Kendi orjinal klavyeli kılıfıda 4-5k civarı onuda aldım yazmak vs çok kolay oluyor aynı pc gibi. Zaten not filan alıcam diyosunuz. Milyon tane not alma uygulaması var dener bakarsınız. İpadin zannımca ios telefona sahip olmadıkça hiçbir avantajı yok. Kalemi ayrı para klavyesi ayrı para. İki katına gelir
doğru samsung alınca klavyeli kılıf ucuz ipad gibi 10k 13k değil

Bende Huawei den o sebepten dolayı şüpheliyim hocam. Samsung çok güzelde bilemedim ya.

buraya uğradığım için çok sevindim ipaddan vazgeçip s10+ almaya karar verdim okul açılınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung 1-2 yıla ai ile not düzenlemeyi falan da getirir daha da güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri