Yardım 30k Civarına Not Almak İçin Tablet Önerir Misiniz?

samsung 650 nit ipad 500 nit?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tıpta kullanılan özel uygulamalar varmış o uygulamalar samsungta stabil olmayabiliyormuş ben istemeye istemeye ipad air alacağım
Yani hiç duymadım hocamda ipadlerde 3. Parti uygulama desteği falan olmadığı için biraz daha zor olmaz mi o tür şeyler?

Yani hiç duymadım hocamda ipadlerde 3. Parti uygulama desteği falan olmadığı için biraz daha zor olmaz mi o tür şeyler?
benim çevreden duyduğum bilgiydi eğer samsung destekliyosa beraber samsung alalım ben de tıpa başlayacağım

telefonum saatim kulaklığım da samsungtu zaten

herhangi bir uygulamaya ihtiyacın olmuyor
benim çevreden duyduğum bilgiydi eğer samsung destekliyosa beraber samsung alalım ben de tıpa başlayacağım

hangi üniyi kazandın hayırlı olsun

yakın zamanda çıkar muhtemel s10 geçen senenin cıhazı

kasımda güzel fiyata düşebilir 1. sınıf kısmen kolay eğerki 1,2 ay idare ederim dersen beklemek mantıklı

yakın zamanda çıkar muhtemel s10 geçen senenin cıhazı

kasımda güzel fiyata düşebilir 1. sınıf kısmen kolay eğerki 1,2 ay idare ederim dersen beklemek mantıklı
edemem muhtemelen aşırı fazla not birikir

ilk komite adaptasyon için oluyor tıp etiği halk sağlığı gibi dersler falan filan o bakımdan fotokopi ile edebilirsin o bakımdan dedim
anladım

ilk komite adaptasyon için oluyor tıp etiği halk sağlığı gibi dersler falan filan o bakımdan fotokopi ile edebilirsin o bakımdan dedim
siz tablet kullanıyor musunuz ne kullanıyordunuz

Samsung mu başka bir şey mi çok aradayim hocam. Gidip hir daha bakicaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,962
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri