ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
samsungun öğrenci indirimi tabletlerde ne kadar biliyor musunSamsung mu başka bir şey mi çok aradayim hocam. Gidip hir daha bakicaz.
samsungun öğrenci indirimi tabletlerde ne kadar biliyor musunSamsung mu başka bir şey mi çok aradayim hocam. Gidip hir daha bakicaz.
İkizim kazandı hocam ben değil. Teşekkürler yinede.herhangi bir uygulamaya ihtiyacın olmuyor
hangi üniyi kazandın hayırlı olsun
Hayırlı olsun hocam.paü tıp 1. tercihe yazmıştım zaten kendi ilim
tab s9 plus kullanıyorum ekranı bölüp üç uygulama açınça bile sıkıntı çıkarmadı işlemcisi şimdilik memnun ediyoranladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz tablet kullanıyor musunuz ne kullanıyordunuz
8 gen 2 var s23 ile aynı işlemci çok iyi işlemcitab s9 plus kullanıyorum ekranı bölüp üç uygulama açınça bile sıkıntı çıkarmadı işlemcisi şimdilik memnun ediyor
katılıyorum plus yada düz modeli almak daha mantıklı8 gen 2 var s23 ile aynı işlemci çok iyi işlemci
s10 ultra aşırı büyük ondan o yüzden çok uzağım taşınabilirlik eksiye gidiyo
s10da düz model yok bi de öyle bir şey varkatılıyorum plus yada düz modeli almak daha mantıklı
uygulamalara kafanı takma aktif kullanacağın sadece note uygulaması8 gen elite lerden sonra s10 geliyor 8 elite işlemcili tabletler daha türkiyede yok sanırım
s10da düz model yok bi de öyle bir şey var
+ ucuz zaten plus alınır gibi eğer uygulamalar sıkıntı çıkarmıyorsa
Düz Xiaomi hocam ios değil. Peki Samsung mu huawei mi?Telefon ios ise ipad değilse s10 çok düşğnmeye gerek yok
Katılıyorum hocam ultra fazla büyük.8 gen 2 var s23 ile aynı işlemci çok iyi işlemci
s10 ultra aşırı büyük ondan o yüzden çok uzağım taşınabilirlik eksiye gidiyo
xiaominin hangi modeli flagship mi normal miDüz Xiaomi hocam ios değil. Peki Samsung mu huawei mi?
Katılıyorum hocam ultra fazla büyük.
one ui 7 ve 8 den ötürü samsung çok daha iyi benceNormal hocam 13 pro plus var ikizimde. Xiaomin pad 7 de geliyor aklıma ama yazılım bir tık korkutuyor.