30K sistem tavsiyesi

TheOrhaan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30
kafam biraz karışık yardımcı olabilir misiniz?
ilk olarak bütçe 30 monitör dahil monitör 4k asus tuf 160hz böylelikle sistem için 26k oluyor istisna olarak 27-28k max çıkabilirim
ddr5 bir sistem almaya gerek var mı? çünkü eğer ddr5 için kendimi zorlarsam o fiyatlara güzel bir sistem gelmiyor
iki sistem buldum ddr5 sizce bunlardan hangisi daha iyi birde bildiğinia daha uyugun veya bu fiyata daha iyi sistem varsa atabilir misiniz?

alacaksan 7500f li al ama 8gb ekran kartı bilemedim ileride satıp yükseltirim derseniz olabilir
kafam biraz karışık yardımcı olabilir misiniz?
ilk olarak bütçe 30 monitör dahil monitör 4k asus tuf 160hz böylelikle sistem için 26k oluyor istisna olarak 27-28k max çıkabilirim
ddr5 bir sistem almaya gerek var mı? çünkü eğer ddr5 için kendimi zorlarsam o fiyatlara güzel bir sistem gelmiyor
iki sistem buldum ddr5 sizce bunlardan hangisi daha iyi birde bildiğinia daha uyugun veya bu fiyata daha iyi sistem varsa atabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında tamamen oynadığınız oyunlara bağlı ben hiç hikayeli oyun oynamam mesela

aktif o işlemciyi kullanıyorumda DDR 4 işte sıfırdan alıyorken DDR 5 almak daha iyi bence am4 ün f/p işlemcisi o

bumu 4060 lı 7500f sistemmi diye sorarsan ben 7500f derim ileriye dönük çünkü ben hikayeli oyun oynamıyorum

bu da 8gb gerek yok buna
*fps farkı var haliyle

Geri