1080p kullanacaksan yarı bütçe de yeter?Arkadaşlar öncelikle merhaba, 31.000₺'lik oyun için alabileceğim en yüksek performansı almak istediğim bir sistem önerisi rica ediyorum sizlerden. 1080P'de kullanacağım.
1080P için 31K lık PC almana gerek yok kral fazla kaçar.Arkadaşlar öncelikle merhaba, 31.000₺'lik oyun için alabileceğim en yüksek performansı almak istediğim bir sistem önerisi rica ediyorum sizlerden. 1080P'de kullanacağım.
Hocam bu bütçe 1080P için fazla kaçıyor. 2K denediniz mi hiç? Denemediyseniz deneyin. Gece ve gündüz farkı kadar var.Arkadaşlar öncelikle merhaba, 31.000₺'lik oyun için alabileceğim en yüksek performansı almak istediğim bir sistem önerisi rica ediyorum sizlerden. 1080P'de kullanacağım.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 31.000₺'lik oyun için alabileceğim en yüksek performansı almak istediğim bir sistem önerisi rica ediyorum sizlerden. 1080P'de kullanacağım.
2K geçmek isterseniz.Arkadaşlar öncelikle merhaba, 31.000₺'lik oyun için alabileceğim en yüksek performansı almak istediğim bir sistem önerisi rica ediyorum sizlerden. 1080P'de kullanacağım.
Gaming gende 3080li kasalar var sıvı soğutma ekleyip alabilirsinizEğer 31.000₺ için 2K sistem öneriniz varsa buyrun yazın, şahsen merak ediyorum. Eğer 31.000₺'ye 2K düzgün bir sistem yoksa 1080P'de alabileceğim en yüksek performanslı ve beni uzun yıllar idare edebilecek bir sistem istiyorum.
Edit; Emir verirmiş gibi yazmışım, kusuruma bakmayın.
2K için çok güzel bir sistemdir.Eğer 31.000₺ için 2K sistem öneriniz varsa buyrun yazın, şahsen merak ediyorum. Eğer 31.000₺'ye 2K düzgün bir sistem yoksa 1080P'de alabileceğim en yüksek performanslı ve beni uzun yıllar idare edebilecek bir sistem istiyorum.
Edit; Emir verirmiş gibi yazmışım, kusuruma bakmayın.