31 Ağustos Asus RYG Rezaleti

OrionKnight55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Link girdiğiniz zaman kampanya bitti diyor ama hüküm ve koşullarda 31 Ağustos 23:59 CET biter yazıyor bu nasıl rezalet asustan güvenerek aldığım ürünlere bin pişman olduğum olay

Geçeli 1 saat 1 dakika oldu.
Aaa bir dakika şuan hala 22.50 olarak gözüküyor daha 1 saat var.
lütfen acaba benim matematiğim mi bozuk ama şu anda cet saati ile 22:53 peki biz CWT saati ile 23:59 nasıl geçtik sitelerde 31 August 2021 22:53 yazıyor nasıl geçtik bi izah edebilir misiniz

teknik bir sıkıntıdan dolayı olmuş olabilir koskoca asus bu kafalarına göre kapatıp açacak değiller kampanya'ları.
koskoca dedikleri asusa yazdık bakalım mağduriyet giderme konusunda ne kadar başarılı olacaklar ya hayır adamaların vereceği 100tlde değilim garantisi biten ürünün hiçbir şekilde araksında durmuyorlar ekranı bozuk diye gitti üstüne 200tl para alıp hiçbi şey yapmadan geri geldi

Markalar, kampanyalari değiştirme, erken ya da geç bitirme hakkını yasal olarak elinde tutuyor. Belki memnuniyet acisindan bir sey yaparlar fakat yasal olarak bir sey bekleme.

Zaten sürekli ertelediler belki 1 ay daha erteleyebilirler. Takip etmeye devam et. Normalde 15 temmuz demişlerdi sonra 31 ağustos yaptılar. Bu arada nerede paylaştınız deneyiminizi ben yapamamıştım kabul etmemişlerdi.

Geri