conveyor belt overlord
80+ Silver
Platinium sample stok fan
Yapar hem de 4.4GHz.Stok fanla fazla overclock yapamazsın çok ısınır. Kuletipi soğutucu almanı öneririm.
evet neredeyse her prıogram yüklüYapar hem de 4.4GHz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olacağım hocam AIDA 64 yüklü mü?
Stok fanla kaç derece?Yapar hem de 4.4GHz.
1.200V 4.4GHz yer muhtemelen, yemez ise voltaj arttıracağız.evet neredeyse her prıogram yüklü
Güle güle kullanPlatinium sample stok fan
3100'ün stok fanı OC'a yeterli. 1.25V'da kullanıyorum bronz silikon 70 dereceyi geçmiyor.Stok fanla kaç derece?
Ben stok fanla stok hızda 70 dereceyi rahat geçiriyordum oyunlarda. İlginç geldi.3100'ün stok fanı OC'a yeterli. 1.25V'da kullanıyorum bronz silikon 70 dereceyi geçmiyor.
Hangi voltajda?Ben stok fanla stok hızda 70 dereceyi rahat geçiriyordum oyunlarda. İlginç geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem de altın silikon çıkmıştı testte.
3100 ısınmayan bir işlemci. İstersen stok halde 50 derece yaptığımın SS'lerini atayım.Ben stok fanla stok hızda 70 dereceyi rahat geçiriyordum oyunlarda. İlginç geldi.
Muhtemelen CBP açıktır.Hangi voltajda?
CBP aktifti voltaj ayarıyla oynamamıştım. Şuan 1,29 voltta 4.5 GHz ile kullanıyorum AIDA64'te 89 dereceyi gördü ama sıvı soğutma var.Hangi voltajda?
ryzen master dan oluyor diye biliyorum sürekli bios girip çıkmayalım diye1.200V 4.4GHz yer muhtemelen, yemez ise voltaj arttıracağız.
BIOS'da F7 basın, Ai Tweaker menüsüne girin, CPU Core Ratio ayarını 44.00, VDDCR CPU Voltage ayarını offset moda alın, VDDCR CPU Offset Voltage diye bir ayar açılacak, o ayara gelip + tuşuna basın, orası +0.100V olana kadar basın, F10 basıp kaydederek çıkın.