Sıfır kutulu olarak birisi satıyor garantisi vs de var 2k da oynamak istiyorum ama pek sistem toplama hakkında bilgim yok almalı mıyım sizce yoksa 5070 ve amd nin yeni serisini mi beklemeliyim? Bu arada asusun dual modeli
sıfırı 36 alınmazSıfır kutulu olarak birisi satıyor garantisi vs de var 2k da oynamak istiyorum ama pek sistem toplama hakkında bilgim yok almalı mıyım sizce yoksa 5070 ve amd nin yeni serisini mi beklemeliyim? Bu arada asusun dual modeli
Dual modelinin en ucuzu 40 bin civarı gözüküyor şuanda ondan ucuz gelmiştisıfırı 36 alınmaz
![]()
Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.811,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet sadece oyun için kullanıcam teşekkürler cevabınız içinsadece oyun amaçlı kullanılıcaksa rx7900xt alın her açıdan daha avantajlı oyun kısmında.
rica ederim o zaman kesinlikle sapphire nitro rx7900xt alın 4070 ti den daha güçlü ve daha çok vrama sahip.Dual modelinin en ucuzu 40 bin civarı gözüküyor şuanda ondan ucuz gelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet sadece oyun için kullanıcam teşekkürler cevabınız için
rica ederim o zaman kesinlikle sapphire nitro rx7900xt alın 4070 ti den daha güçlü ve daha çok vrama sahip.
hocam dlss ile fsr3 arasında fark var tabi nvidia yapay zeka konusunda daha üstün fakat amd kartları saf güç olarak daha güçlü olduğu için genelde fsr 3 açmaya ihtiyacınız kalmıyor açtığınızda dengeli veya kalite modunda açarsanız sıkıntısız oynatıyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
amd tarafında dlss ve fsr kafamı karıştırmıştı açıkçası yorumlardan biraz rtx serisine yönelmiştim ben de çok fark yaratır mı peki bu durum
Teşekkür ederim hocam sağolunhocam dlss ile fsr3 arasında fark var tabi nvidia yapay zeka konusunda daha üstün fakat amd kartları saf güç olarak daha güçlü olduğu için genelde fsr 3 açmaya ihtiyacınız kalmıyor açtığınızda dengeli veya kalite modunda açarsanız sıkıntısız oynatıyor.
rica ederimTeşekkür ederim hocam sağolun