Neler Yeni

32.000 e rtx 4070 ti super alınır mı

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Can Çolak
Sıfır kutulu olarak birisi satıyor garantisi vs de var 2k da oynamak istiyorum ama pek sistem toplama hakkında bilgim yok almalı mıyım sizce yoksa 5070 ve amd nin yeni serisini mi beklemeliyim? Bu arada asusun dual modeli

asko56

80+ Silver
Sıfır kutulu olarak birisi satıyor garantisi vs de var 2k da oynamak istiyorum ama pek sistem toplama hakkında bilgim yok almalı mıyım sizce yoksa 5070 ve amd nin yeni serisini mi beklemeliyim? Bu arada asusun dual modeli
sıfırı 36 alınmaz

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
efe araci
sadece oyun amaçlı kullanılıcaksa rx7900xt alın her açıdan daha avantajlı oyun kısmında.

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Can Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfırı 36 alınmaz

Dual modelinin en ucuzu 40 bin civarı gözüküyor şuanda ondan ucuz gelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece oyun amaçlı kullanılıcaksa rx7900xt alın her açıdan daha avantajlı oyun kısmında.
Evet sadece oyun için kullanıcam teşekkürler cevabınız için

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
efe araci
Dual modelinin en ucuzu 40 bin civarı gözüküyor şuanda ondan ucuz gelmişti

Evet sadece oyun için kullanıcam teşekkürler cevabınız için
rica ederim o zaman kesinlikle sapphire nitro rx7900xt alın 4070 ti den daha güçlü ve daha çok vrama sahip.

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Can Çolak
rica ederim o zaman kesinlikle sapphire nitro rx7900xt alın 4070 ti den daha güçlü ve daha çok vrama sahip.

amd tarafında dlss ve fsr kafamı karıştırmıştı açıkçası yorumlardan biraz rtx serisine yönelmiştim ben de çok fark yaratır mı peki bu durum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
efe araci

amd tarafında dlss ve fsr kafamı karıştırmıştı açıkçası yorumlardan biraz rtx serisine yönelmiştim ben de çok fark yaratır mı peki bu durum
hocam dlss ile fsr3 arasında fark var tabi nvidia yapay zeka konusunda daha üstün fakat amd kartları saf güç olarak daha güçlü olduğu için genelde fsr 3 açmaya ihtiyacınız kalmıyor açtığınızda dengeli veya kalite modunda açarsanız sıkıntısız oynatıyor.

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Can Çolak
hocam dlss ile fsr3 arasında fark var tabi nvidia yapay zeka konusunda daha üstün fakat amd kartları saf güç olarak daha güçlü olduğu için genelde fsr 3 açmaya ihtiyacınız kalmıyor açtığınızda dengeli veya kalite modunda açarsanız sıkıntısız oynatıyor.
Teşekkür ederim hocam sağolun

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
efe araci

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa
7900XT okadar güçlü ki NVİDİA yazılım çıkarsa ne yazar ? Yazılıma ihtiyacı düşük fps aldığınız yerde başvurursunuz.Zaten her oyunu ultrada nerdeyse +100FPS oynayacağın için FSR DLSS cart curt her şey herzaman "OFF" olacak.

Ne FSR'a ne DLSS'e ne saçma sapan hiçbirşeye ihtiyacın yok yani SAF güç elindeyse.

Top Bottom