Modlu mc oynadım şuanki pc de tek başına 20gb doldurdu. sunucu sahibi olsam 25 30 u görürdü muhtemelen.Modlu oyunlarda aşırı ram kullanılıyor hatta bazı yabancı forumlarda gördüm 36gb filan ram kullanimi görmüşler ama şuan günümüz de ki AAA modsuz oyunlarda gayet yeterli bir rakam lakin iş moda girince çok uçuk grafikler ortaya çıkıyor ve modlama işi artık çok gelişti her sene yeni bir mod ve efsane grafikler görüyoruz ayrıca yapay zeka da artık erişebilir durumda olduğu için modlamanin önü sonuna kadar açık 25 yılına kadar modlama oyunlarda yeterli olacağını düşünüyorum ama 5090 serisi kartlar çıktığı zaman artık 64gb ramleri konuşuyor olabiliriz hatta 16k televizyon teknolojisini aciklayabilirler belki de 700hz monitörler.
Skyrim var daha sen düşünModlu mc oynadım şuanki pc de tek başına 20gb doldurdu. sunucu sahibi olsam 25 30 u görürdü muhtemelen.
Rx 560 in üç fanli si mi varBasta sistem apu idi 2017 de cikti rx 500 serisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan 2024 de 7 yaşına gircek
2 - 3 sene kadar HD Graphics 4600 kullandım biostan 2gb vram verip 4600 e çekirdek o.c yapıp kullanıyordum.
Kullandığım lanet olası soğumayan kart rx 560 4gb Gddr 5
%100 fan açsam bile 70c görüyordu mx 4 ile repaste yaptım 65 oldu yine soğumuyordu . Bundan dolayı Gamıng Z Trio aldım. 1 ve 2 fanlı kartlar benden uzak olsun.
Alırım o rx 560 i amaSuanki kartım 3060 o 3 fanlı rx560 tek fanliydi soğumuyordu.
valo ve cs için şuanki sistemin bile yeter aslında hikayeli ve diğer oyunlar için upgrade şart tabi. Ben yüksek boyutlarda çalışıyorum 120cm 100cm vs. Ram kullanımı %97 (16gb)
Ekran kartın 8gbmı ?Rust oynarken 16 GB ram yetmemeye başladı. 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum.
6gb gtx 1660superGider ömürlük yeter.
16 GB artık bazı oyunlarda yetmiyor ekran kartı da 8gb ise ram 16gb ram FPS düşürüyor
Ekran kartın 8gbmı ?