Yardım 32 GB RAM vs 64 GB RAM

Bugünün standartı 32GB artık. Özel bir ihtiyaç yoksa 64GB gereksiz olur.

Bugünün standartı 32GB artık. Özel bir ihtiyaç yoksa 64GB gereksiz olur.
Dediğiniz gibi 32 gb standart oldu. 3-4 sene sonra minimuma düşecek gibi duruyor. O yüzden 64 alıp arkama yaslanmak istemiştim. yanlış mı düşünüyorum? 32 ile bir süre sonra sıkıntı çekmektense 64 alıp yıllarca kullanırım diye düşünmüştüm.

Dediğiniz gibi 32 gb standart oldu. 3-4 sene sonra minimuma düşecek gibi duruyor. O yüzden 64 alıp arkama yaslanmak istemiştim. yanlış mı düşünüyorum? 32 ile bir süre sonra sıkıntı çekmektense 64 alıp yıllarca kullanırım diye düşünmüştüm.
Sistemler 64GB standart hale getirene kadar sizin sistem eskimiş olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
RMA oranı fazla sadece. 2023 modeli evet ölyuordu fakar 2024 modelinde böyle bir sorun yaşayan görmedim. Reddit'e bakmak lazım. Alınabilir duruyor bana göre. O bütçede en iyisi zaten.
Yusuf hocam şu 2 psu hakkında düşünceniz nedir merak ettim doğrusu. Hangisi en alınabilir duruyor sizce ?

FSP olan B+ almış. Corsair olanı tam olarak anlayamadım. Sanırım A+ olması lazım. Corsair psu'lar içinde en iyi olanı bu galiba

Yusuf hocam şu 2 psu hakkında düşünceniz nedir merak ettim doğrusu. Hangisi en alınabilir duruyor sizce ?

FSP olan B+ almış. Corsair olanı tam olarak anlayamadım. Sanırım A+ olması lazım. Corsair psu'lar içinde en iyi olanı bu galiba
Corsair Rm1000x daha iyi.

Bu arada fsp vita gm B+ değil A tier. Fandan dolayı tier'i çok fazla düşüruyorlar.

• Muhteşem
64 al zararı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair Rm1000x daha iyi.

Bu arada fsp vita gm B+ değil A tier. Fandan dolayı tier'i çok fazla düşüruyorlar.
Peki cratos 1200 watt modeli ile corsair arasında ne fark var ? 2000 lira diyat farkına değer mi ?

• Beğen
1756747241726.webp

9600X kasamda kullandıgım ram miktarı...

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante