Dediğiniz gibi 32 gb standart oldu. 3-4 sene sonra minimuma düşecek gibi duruyor. O yüzden 64 alıp arkama yaslanmak istemiştim. yanlış mı düşünüyorum? 32 ile bir süre sonra sıkıntı çekmektense 64 alıp yıllarca kullanırım diye düşünmüştüm.Bugünün standartı 32GB artık. Özel bir ihtiyaç yoksa 64GB gereksiz olur.
RMA oranı fazla sadece. 2023 modeli evet ölyuordu fakar 2024 modelinde böyle bir sorun yaşayan görmedim. Reddit'e bakmak lazım. Alınabilir duruyor bana göre. O bütçede en iyisi zaten.Alınır mı yani ?
Sistemler 64GB standart hale getirene kadar sizin sistem eskimiş olur.Dediğiniz gibi 32 gb standart oldu. 3-4 sene sonra minimuma düşecek gibi duruyor. O yüzden 64 alıp arkama yaslanmak istemiştim. yanlış mı düşünüyorum? 32 ile bir süre sonra sıkıntı çekmektense 64 alıp yıllarca kullanırım diye düşünmüştüm.
Yusuf hocam şu 2 psu hakkında düşünceniz nedir merak ettim doğrusu. Hangisi en alınabilir duruyor sizce ?RMA oranı fazla sadece. 2023 modeli evet ölyuordu fakar 2024 modelinde böyle bir sorun yaşayan görmedim. Reddit'e bakmak lazım. Alınabilir duruyor bana göre. O bütçede en iyisi zaten.
Corsair Rm1000x daha iyi.Yusuf hocam şu 2 psu hakkında düşünceniz nedir merak ettim doğrusu. Hangisi en alınabilir duruyor sizce ?
![]()
Corsair RMX RM1000x Güç Kaynağı
En çok satan PSU’muz güncellendi. Bu tamamen modüler, düşük gürültülü, Cybenetics Gold sertifikalı güç kaynağı ATX 3.1 uyumludur.www.gaming.gen.tr
FSP olan B+ almış. Corsair olanı tam olarak anlayamadım. Sanırım A+ olması lazım. Corsair psu'lar içinde en iyi olanı bu galiba
64 al zararı yok.Dediğiniz gibi 32 gb standart oldu. 3-4 sene sonra minimuma düşecek gibi duruyor. O yüzden 64 alıp arkama yaslanmak istemiştim. yanlış mı düşünüyorum? 32 ile bir süre sonra sıkıntı çekmektense 64 alıp yıllarca kullanırım diye düşünmüştüm.
Peki cratos 1200 watt modeli ile corsair arasında ne fark var ? 2000 lira diyat farkına değer mi ?Corsair Rm1000x daha iyi.
Bu arada fsp vita gm B+ değil A tier. Fandan dolayı tier'i çok fazla düşüruyorlar.