Morgg
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 131
- İsim
- Morgg
Merhabalar Dostlar!
Bu rehberde sizlere belirli bir fiyata kaliteli bir sistem toplayacağım.
İlk olarak bahsedeyim sistem sıfır fiyatı düşürmek için bazı parçaları 2.el seçebilirsiniz fakat konumuz sıfır bir sistem toplamak.Ayrıca sistem uzay montaj.
İşlemci;
Gayet güzel bir işlemci.
Anakart;
Hepsiburadada 50 TL çek var daha ucuza geliyor.Yeni nesil için gayet güzel bir anakart.
Ram;
Fiyatına göre gayet güzel bir ram.
Ssd;
Gayet kaliteli bir ssd.
Güç Kaynağı;
Gayet kaliteli bir psu.
Evet dostlar rehberimin sonu!
Abdullah abinin 3000 TL'ye topladığı bir sistem var.Fakat açıkçası Abdullah abinin koyduğu linklerden pek bir şey anlamadım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir!
Ayrıca sistemin oyun testleri:
Valorant;
GTA 5;
Csgo;
Full olarak bir test bulamadım.
Bu rehberde sizlere belirli bir fiyata kaliteli bir sistem toplayacağım.
İlk olarak bahsedeyim sistem sıfır fiyatı düşürmek için bazı parçaları 2.el seçebilirsiniz fakat konumuz sıfır bir sistem toplamak.Ayrıca sistem uzay montaj.
İşlemci;
AMD Ä°ÅLEMCÄ°-UCUZ & KALÄ°TE & OYUNCU EKÄ°PMANLARI GAMEMAR.COM
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. AMD Ryzen Tray Ä°Ålemci, AMD Ryzen Threadripper Ä°Ålemci, AMD Tray Ä°Ålemci, AMD Athlon Ä°Ålemci, AMD Ryzen Tray Ä°Ålemci, AMD Ryzen Threadripper Ä°Ålemci...
www.gamemar.com
Anakart;
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ram;
PNY XLR8 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram (MD16GK2D4320016AXR) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Ssd;
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Güç Kaynağı;
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Evet dostlar rehberimin sonu!
Abdullah abinin 3000 TL'ye topladığı bir sistem var.Fakat açıkçası Abdullah abinin koyduğu linklerden pek bir şey anlamadım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir!
Ayrıca sistemin oyun testleri:
Valorant;
Csgo;
Full olarak bir test bulamadım.
Son düzenleme: