3200 tl ye klavye ve mouse onerisi

laros

80+
Reaksiyon skoru
102
Bütçe
3200
klavye kablolu olabilir ama mouse kablosuz olursa daha iyi olur
mekanik klavye lazim mumkunse sessiz rengi de siyah tonlarinda olsun buyutu ise ya tkl yada yuzde 75 olabilir (temu da ki aula yi biliyorum gelmesi kac gun suruyor)
mouse da da iste yine siyah tonlarinda ve kablosuz kaliteli mouse lazim
oyun icin

Hocam eğer Apex modelini almadıysanız Temu'da tekrar stoğa gelmiş. Ordan alabilirsiniz.

Hocam eğer Apex modelini almadıysanız Temu'da tekrar stoğa gelmiş. Ordan alabilirsiniz.
Ne pirana adamlar var kardeşim saniyesinde bitimş fsfsdf. Ama fiyat çok iyi birader yani ya iade ürünleri yeniden paketliyorlar ya da stok eritiyorlar. Çünkü ben direkt ajazz'dan çin mağazasından toplu ürün alıyorum bu kadar ucuz değil la.

Ne pirana adamlar var kardeşim saniyesinde bitimş fsfsdf. Ama fiyat çok iyi birader yani ya iade ürünleri yeniden paketliyorlar ya da stok eritiyorlar. Çünkü ben direkt ajazz'dan çin mağazasından toplu ürün alıyorum bu kadar ucuz değil la.
Hala var hocam mavisi. Ben de az önce siyah almıştım.

Hala var hocam mavisi. Ben de az önce siyah almıştım.
İyi fiyat valla. İade ürünleri tekrar paketleyip gönderme ihtimalleri yüksek çünkü çoğunda almanca etiket var, ihrac ürününü ülke kabul etmediyse iadeleri satıyor olma ihtimalleri de var ama güzel rakam. Örneğin Almanya standartlarını karşılamadıysa ülkeye sokmamış olabilirler.

Konuyu tekrar yukseltiyorum araştıracak vaktim yoktu ve aula bitmiş en son baktığımda
Bittikleri icin Apex ve aula dışında klavye ve maus önerisi lazim 3000 tl ye

Konuyu tekrar yukseltiyorum araştıracak vaktim yoktu ve aula bitmiş en son baktığımda
Bittikleri icin Apex ve aula dışında klavye ve maus önerisi lazim 3000 tl ye
Sarı siteden alın hocam şuan o paraya daha iyi klavye mouse alamazsınız

Apex 3 TKL kullanabilirsin klavye için fark edilemeyecek farklar için mekanik klavye kullanmak bana saçma gelmeye başladı bahsettiğim klavye membran ama sınıfının amiral gemisi memnun kalacağını düşünüyorum mouse tavsiyesi ne yazık ki veremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,361
Üyeler
189,073
Son üye
Halil89
Geri