Sakın ama sakın bu sistemi alayım deme bu fiyat şaka mıbilgisayar toplama işinden anlamam ama bu bilgisayar nasıldır anakart işlemciyi kaldırır mı acaba ?
Link varsa atar mısınız hocam bide anakart işlemciyi besler mi ?attığın sistem vatanda 22 bin tl hocam
bilgisayar dizme işinden anlamam hocam bana wifi li anakart gerek öneride bulunur musunuz acabaSakın ama sakın bu sistemi alayım deme bu fiyat şaka mı
niye wifi lı anakart gerek hocam? ethernet kullanın daha sağlıklı değilmiLink varsa atar mısınız hocam bide anakart işlemciyi besler mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayar dizme işinden anlamam hocam bana wifi li anakart gerek öneride bulunur musunuz acaba
Hangi site adını verde yanlışlikla girmeyelim hocam.bilgisayar toplama işinden anlamam ama bu bilgisayar nasıldır anakart işlemciyi kaldırır mı acaba ?
PrimeX PX-AC1200 Realtek RTL... https://www.amazon.com.tr/dp/B0B5926MH1?ref=ppx_pop_mob_ap_share anakarti WiFi yapcagina bundan al 380tlye pişman olmazsın internetim gidince telefon internetini pcye bağlamak için almıştım gayet memnun kaldımLink varsa atar mısınız hocam bide anakart işlemciyi besler mi ?
bilgisayar dizme işinden anlamam hocam bana wifi li anakart gerek öneride bulunur musunuz acaba
Hocam wifi uzak ethernet kullanma şansım yokniye wifi lı anakart gerek hocam? ethernet kullanın daha sağlıklı değilmi
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-dual-rtx4060-white-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
sadece wifi anakart olsun diye 10k ekstra ödemek nekadar mantıklı hocam??
Hocam tamam ozaman adaptör kullanın yani gerçekten 32 bin TL ye tank gibi bilgisayar toplanır şöyle yapalım hadi kendiniz toplayın aynı parçaları daha ucuza gelir öyle alın bari illa alcaksaniz ama bence çok mantiksiz bı isHocam wifi uzak ethernet kullanma şansım yok
Hocam bu dediğinizin linki var mı ?o bütçede vatandan 4060 ti 16 gb versiyonu olan alınır
Hocam 32400tlye 4060ti 16gb i5 13400f 1tb ssd vatandan aldım sizin baktığınız sistem aynı paraya çok daha düşük performans verirbilgisayar toplama işinden anlamam ama bu bilgisayar nasıldır anakart işlemciyi kaldırır mı acaba ?
bilgisayar toplama işinden anlamam ama bu bilgisayar nasıldır anakart işlemciyi kaldırır mı acaba ?