3200g apu nasıl?

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Apu sistem dizmek mantıklı mı sizce? Oyun için ağır oyunlar değil tabii ki max 1080p de

Bir çok forumda gördüm okudum önermeyen birçok insan var bu forumunda düşüncesini merak ediyorum

çift kanal ram ile piyasadaki çoğu oyunu 720p low ayarlarda oynatır.

Ryzen 3200g kullanıyorum sorularını yanıtlayabilirim.

Kendi kullanımını anlatır mısın peki seni tarmin etti mi pişman oldun mu? Alternatif olarak içinde kalan sistem oldu mu

Kendi kullanımını anlatır mısın peki seni tarmin etti mi pişman oldun mu? Alternatif olarak içinde kalan sistem oldu mu

Çok ağır oyunlar oynamadığım için benim için yeterli (Csgo, Valorant gibi) . İçimde kalan bir sistem olmadı zaten özellikle bu sistemi aldım.

Eğer benim gibi bütçe düşükse apu mantıklı. Para biriktirir ileride ekran kartı takarsın

Beyler ben 3200g yapıştırıyorum o zaman apu ailesine yeni katılıyorum hayırlı olsun bak bi sorunla gelirsem sonra neden apu aldın diye olursa bozusuruz ha 😂😂 ama harbiden bütçe büyük problem 2bin lira bütçem vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ekran kartı takmayı 3 yıl falan düşünmüyorum hatta hiç düşünmüyorum çünkü max 570 alacak param olur

cs tarzı ekran kartına çok yük bindirmeyen oyunlar için 2k btüçede tarışmasız en iyisidir. ama 8x2 ram öneririm bütçeniz yoksa da 2x4 alın fps farkı amd de çok oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,400
Üyeler
203,413
Son üye
zOnyxfps
Geri