Neler Yeni

Öneri 32gb Güvenli ve hızlı usb bellek önerisi.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçe
50
Ürünün hızlı ve güvenli olması çok önemli aile fotoğraflarını koyucağım. Önceden sandisk cruzer blade kullanmıştım ürün 1 ayda bozulda bana özeldi bilmiyorum garantiye vermekte aklıma gelmdi. Neyse kafamda olan birkaç ürünü koyacağım sizinde önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Banada lazım 64 gb veya 128 gb bellek takip edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünün hızlı ve güvenli olması çok önemli aile fotoğraflarını koyucağım. Önceden sandisk cruzer blade kullanmıştım ürün 1 ayda bozulda bana özeldi bilmiyorum garantiye vermekte aklıma gelmdi. Neyse kafamda olan birkaç ürünü koyacağım sizinde önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
Sandisk Cruzer Force var 2-3 belki 4 yıldır var hiç bozulmadı ve belgeleri silme gibi bir şey yapmadı.Ama harici harddisk almanız daha iyi olur

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Fotoğrafları sağlama almak için harici disk alın buna ek olarak da buluta kaydedebilirsiniz,

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banada lazım 64 gb veya 128 gb bellek takip edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sandisk Cruzer Force var 2-3 belki 4 yıldır var hiç bozulmadı ve belgeleri silme gibi bir şey yapmadı.Ama harici harddisk almanız daha iyi olur
Cruzer force a bakacağım. Harddisk benim için çok pahalı
Fotoğrafları sağlama almak için harici disk alın buna ek olarak da buluta kaydedebilirsiniz,
Harddisk bütçemi çok aşıyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Harddiskler çok daha güvenli oluyor fakat size bağlı ekstra olarak bulutada yükeleyebilirsiniz
Ucuz bir harddisk bakacağım. Maalesef bulut için internetim yok öneri için sağolsun.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Ucuz bir harddisk bakacağım. Maalesef bulut için internetim yok öneri için sağolsun.
Bulut senin interneti kullanmıyor servera depolarsın ama gitme olasılığı var bir harddisk alabilirsin.Dosyan kaybolursa sana geri veriyorlar.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Bulut senin interneti kullanmıyor servera depolarsın ama gitme olasılığı var bir harddisk alabilirsin.Dosyan kaybolursa sana geri veriyorlar.
Biliyorum internet kullanmadığınıda ben bu alacağım usbyi sadece aile fotoğrafları için kullanmayacağım film falan atıp tvde izlemek içinde kullanacağım.

Top Bottom