Gurkanpiro
80+ Platinum
ddr4 de ıyıdır kımının butcesı yoktur arkadas sorunlu galibaddr4ün nesi var ?
ddr4 de ıyıdır kımının butcesı yoktur arkadas sorunlu galibaddr4ün nesi var ?
Neden cellendiniz bu kadar kötü bi şey demedim beylerddr4 de ıyıdır kımının butcesı yoktur arkadas sorunlu galiba
Bir şeyi yok arkadaş hani belirtmiş ya '32 vs 64 diye soruyorsa DDR5'tir hocam gidipte DDR4 almaz herhalde ' yazmış ya hani o yüzden ona alıntı olarak yazdım gocunmayın bu kadar Kötü bi şey demedim zaten beyler.ddr4ün nesi var ?
bendeki ddr4 sistemde 32 gb var illa ddr5 olmasına gerek yok oda yanliş yaklaşmış benceNeden cellendiniz bu kadar kötü bi şey demedim beyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şeyi yok arkadaş hani belirtmiş ya '32 vs 64 diye soruyorsa DDR5'tir hocam gidipte DDR4 almaz herhalde ' yazmış ya hani o yüzden ona alıntı olarak yazdım gocunmayın bu kadar Kötü bi şey demedim zaten beyler.
32 yeterli günümüzde ama, Escape from tarkovda 32GB Ram yetersiz. ileriye dönük 64GB alabilirsin.konuyu hiç uzatmadan size soruyorum bilgili arkadaşlar soru başlıkta.
Herkesin lafı kendine bu kadar ters görüşle tepinmeyin hemenbendeki ddr4 sistemde 32 gb var illa ddr5 olmasına gerek yok oda yanliş yaklaşmış bence
Sırf bu yüzden 64GB alasım var hocam sence hangi marka alsam idefix sitesinden önerir misin veya daha ucuz nerde varsa.32 yeterli günümüzde ama, Escape from tarkovda 32GB Ram yetersiz. ileriye dönük 64GB alabilirsin.
hocam tepinmek falan ayıp olmuyormu biraz dikkat etseniz haniHerkesin lafı kendine bu kadar ters görüşle tepinmeyin hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sırf bu yüzden 64GB alasım var hocam sence hangi marka alsam idefix sitesinden önerir misin veya daha ucuz nerde varsa.
Bir önceki arkadaşın yorumunu beğeniyorsun ne dediğini de söyleyeyim ; Arkadaş sorunlu galiba yazmış. Sende Like atmışsın bu ayıp değil mi ?hocam tepinmek falan ayıp olmuyormu biraz dikkat etseniz hani
o kısmına attıgım ne malum neden cümleyı yarım atıyon ddr4 iyidir yazmış baştaBir önceki arkadaşın yorumunu beğeniyorsun ne dediğini de söyleyeyim ; Arkadaş sorunlu galiba yazmış. Sende Like atmışsın bu ayıp değil mi ?
Tamam hocam uzatmayalım iyi akşamlar.o kısmına attıgım ne malum neden cümleyı yarım atıyon ddr4 iyidir yazmış başta
Saygılar hocam iyi akşamlarTamam hocam uzatmayalım iyi akşamlar.