slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,201
Hocam 70 Gr yulaf kaç yk ya da su bardağı birde 20ml süt
1 kaşık yulaf 10 13 gr geliyor sutude kıvamına göre ayarla ne katı ne cıvıkHocam 70 Gr yulaf kaç yk ya da su bardağı birde 20ml süt
Sporcu adam şeker mi yer kardeşim ne anlamı kalıyor o zaman sporcu tatlısınınŞeker konulur mu?
@FatihCevik in şekersiz kek, yazarken bile sinirleniyorum, tarifinden sonra böyle tariflerden emin değilim.
Tatlı is tatlı. Şıgır oool taym. You underştud mi?Sporcu adam şeker mi yer kardeşim ne anlamı kalıyor o zaman sporcu tatlısının![]()
abi ben 5 gündür dayanamıyorum ve iskender de yedim çikolata da yedim her şeyi yedim de napıcam yaOhoho sporcu yağ kullanmaz kardşm
200'dür o yanlış yazmış.@FatihCevik abi konu sahibi yanlış yazmış olabilir mi yoksa gerçekten böyle mi? 20 ml süt yazıyor
Allah kahretmeye. Pişirdikten sonra şeker koymak aklıma geldi. Lanet olsun sporcu iç güdüleri200'dür o yanlış yazmış.
Ben pankek sevmiyorum belki sana da hoş gelmemiştir. Ancak bu sporcu yiyeceklerinin geneli tatsız tuzsuz oluyor.@FatihCevik aşçılığım bu kadar
Peki güzel olmadı. Ben mi yapamıyorum yoksa fazla protein dilinizi mi bozdu bilemedim.
Bir daha tarif denersem beni....Ben pankek sevmiyorum belki sana da hoş gelmemiştir. Ancak bu sporcu yiyeceklerinin geneli tatsız tuzsuz oluyor.
20ml la 200 fazla sulu oluyor@FatihCevik abi konu sahibi yanlış yazmış olabilir mi yoksa gerçekten böyle mi? 20 ml süt yazıyor
20 ml çok az değil mi?20ml la 200 fazla sulu oluyor